HomeHL-SportsΟ ΠΣΑΠΠ στο πλευρό του μικρού Διονύση: Θα προσφέρει 100 ευρώ για κάθε γκολ σε 8η και 9η αγωνιστική της Superleague

Ο ΠΣΑΠΠ στο πλευρό του μικρού Διονύση: Θα προσφέρει 100 ευρώ για κάθε γκολ σε 8η και 9η αγωνιστική της Superleague

Σε μία απίστευτη κίνηση προχώρησε ο ΠΣΑΠΠ ο οποίος στέκεται στο πλάι του 4χρονου Διονύση που διαγνώστηκε με καρκίνο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΠΣΑΠΠ προχώρησε σε μία συγκινητική κίνηση καθώς στέκεται στο πλευρό του μικρού Διονύση ο οποίος διαγνώσθηκε με καρκίνο στο κεντρικό οπτικό νεύρου του ματιού του.

Το 4χρονο αγόρι θα πρέπει να ταξιδέψει στη Γερμανία και να υποβληθεί σε μία δύσκολη επέμβαση, η οποία έχει και μεγάλο κόστος.

Ο ΠΣΑΠΠ από την πλευρά του έκανε γνωστό πως θα στηρίξει την μάχη του παιδιού για τη ζωή του και έτσι θα προσφέρει 100 ευρώ για κάθε γκολ που θα μπει στην 8η και την 9η αγωνιστική της  Superleague.

Δηλαδή κάθε ματς από τα συνολικά 14 της κατηγορίας, θα αγωνιστούν για τον μικρό Διονύση.

Αναλυτικά:

«Ο μικρός Διονύσης διαγνώσθηκε με καρκίνο στο κεντρικό οπτικό νεύρου του ματιού του και πρέπει να μεταβεί στη Γερμανία με σκοπό να υποβληθεί σε μία δύσκολη και δαπανηρή επέμβαση.

Μας χρειάζεται όλους ώστε να κερδίσει τον πιο σημαντικό αγώνα της ζωής του.

Την 8η και την 9η αγωνιστική της Super League θα παίξουμε για εκείνον και για κάθε γκολ που θα σημειώσουμε στα αθροιστικά 14 παιχνίδια της κατηγορίας, ο ΠΣΑΠΠ θα προσφέρει από 100 ευρώ στην οικογένεια του μόλις 4,5 ετών αγοριού.

Σκόραρε και εσύ μαζί μας. Ο ερανικός λογαριασμός που έχει ανοιχθεί είναι ο εξής: Eurobank, GR9102606720000960100440974»