HomeΚΡΗΤΗΜπαράζ ενημερωτικών επαφών του Αλέξη Καλοκαιρινού με στελέχη του δήμου

Μπαράζ ενημερωτικών επαφών του Αλέξη Καλοκαιρινού με στελέχη του δήμου

Οικονομικά, τεχνικά έργα, δημοτική περιουσία και κοινωνική πολιτική στο προσκήνιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ξεκίνησαν και συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι επαφές ενημέρωσης του εκλεγμένου Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινό με στελέχη της Δημοτικής Αρχής Ηρακλείου.

Ειδικότερα, την τρέχουσα εβδομάδα ο Αλέξης Καλοκαιρινός πραγματοποίησε συναντήσεις κατά σειρά με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών και Δημοτικής Περιουσίας Μανόλη Βασιλάκη, την Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών και Πρόεδρο της ΔΗΚΕΗ Ρένα Παπαδάκη Σκαλίδη και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Πρασίνου & Καθημερινότητας Γιάννη Αναστασάκη. Υπενθυμίζεται ότι η έναρξη των ενημερωτικών επαφών του Αλέξη Καλοκαιρινού έγινε την Παρασκευή 13/10, με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό.

«Όπως είχαμε δεσμευτεί, δεν χάνουμε ούτε στιγμή. Αξιοποιούμε τον χρόνο μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων μας, εργαζόμαστε, ενημερωνόμαστε και προετοιμάζουμε την επόμενη μέρα για τον Δήμο Ηρακλείου» αναφέρει σε δήλωσή του ο Αλέξης Καλοκαιρινός, τονίζοντας: «Με σίγουρα και σταθερά βήματα προχωράμε μπροστά, εμβαθύνοντας σε επί μέρους τομείς του προγράμματός μας, εστιάζοντας στις λύσεις που θα φέρουν βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Δήμου Ηρακλείου. Και θα μας οδηγήσουν προοδευτικά στο Ηράκλειο που θέλουμε και μας αξίζει.».

Οι συναντήσεις του εκλεγμένου Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού με Αντιδημάρχους, Προέδρους Οργανισμών και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου, συνεχίζονται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση