HomeHL-GreeceΠεριστατικό ενδοσχολικής βίας σε δημοτικό στο Αγρίνιο– Μαθήτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Περιστατικό ενδοσχολικής βίας σε δημοτικό στο Αγρίνιο– Μαθήτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Παραπονέθηκε για πόνο στο ύψος του νεφρού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Περιστατικό ενδοσχολικής βίας σημειώθηκε σε δημοτικό σχολείο στο Αγρίνιο με αποτέλεσμα μία μαθήτρια να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Όλα έγιναν χθες το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες η ενδοσχολική βία εκδηλώθηκε ανάμεσα σε μαθητές της Δ΄ τάξης. Συγκεκριμένα, μερικοί μαθητές προσπάθησαν να υπερασπιστούν έναν άλλον μαθητή, ο οποίος ζήτησε βοήθεια έπειτα από τα κοροϊδευτικά σχόλια που δεχόταν. Ανάμεσα στους μαθητές εκδηλώθηκε έντονος καβγάς, ενώ λίγο αργότερα η κατάσταση «ξέφυγε» και χρειάστηκε η επέμβαση των δασκάλων.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως πέντε δάσκαλοι που βρίσκονταν στο σημείο, επενέβησαν για να ξεχωρίσουν τους μαθητές. Ωστόσο μία μαθήτρια τραυματίστηκε. Η ίδια έκανε εμετό ενώ παραπονέθηκε πως ένιωθε πόνο στο ύψος του νεφρού, κάτι που έκρινε αναγκαία τη μεταφορά της στο νοσοκομείο Αγρινίου. Εκεί οι γιατροί αποφάσισαν την αντίστοιχη μεταφορά της στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα.

Εκεί, η μαθήτρια υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων για να διαπιστωθεί αν υπάρχει ρήξη οργάνου, κάτι όμως που αποκλείστηκε. Αφού δόθηκαν οδηγίες στους γονείς γύρω από την εξέλιξη των συμπτωμάτων, η μαθήτρια πήρε εξιτήριο αργά το απόγευμα.

Να σημειωθεί πως για το περιστατικό δεν έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες αρχές, καθώς έγιναν προσπαθείς αυτό να αντιμετωπιστεί μέσα από το σχολικό και οικογενειακό περιβάλλον των μαθητών.

lifo.gr

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση