HomeΚΡΗΤΗΣτις Βούτες ο Αλέξης Καλοκαιρινός

Στις Βούτες ο Αλέξης Καλοκαιρινός

«Προχωράμε με σταθερά βήματα και εμβαθύνουμε στα επί μέρους ζητήματα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παραμένοντας δίπλα στους πολίτες, όπως είχε δεσμευτεί προεκλογικά, ο εκλεγμένος Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 18/10 στις Βούτες.

Ο Αλέξης Καλοκαιρινός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για μια ακόμη φορά με μέλη της Τοπικής Κοινότητας, επαγγελματίες και κατοίκους των Βουτών, να περπατήσει στον οικισμό και να συζητήσει για τις προτεραιότητες που πρέπει να τεθούν, έτσι ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα και η ποιότητα ζωής τους.
Μεταξύ των ζητημάτων που τέθηκαν ήταν αυτό της καθαριότητας, της κίνησης των οχημάτων και της καλλιέργειας συνθηκών που θα οδηγήσουν σε αναπτυξιακή τροχιά τον οικισμό, κ.α.

«Συνεχίζουμε να ακούμε, να συζητάμε και να ανταλλάσσουμε απόψεις με τους ανθρώπους κάθε περιοχής» ανέφερε σε δήλωσή του ο Αλέξης Καλοκαιρινός, τονίζοντας: «Προχωράμε με σταθερά βήματα και εμβαθύνουμε στα επί μέρους ζητήματα, σχεδιάζοντας όλοι μαζί την επόμενη μέρα. Στόχος μας ήταν και παραμένει να ανταποκριθούμε με μεθοδικότητα και τον κατάλληλο προγραμματισμό, αλλά και να κάνουμε τους πολίτες συμμέτοχους στο πλαίσιο δράσης μας. Και μαζί, να αλλάξουμε τον Δήμο μας.».

Διαφήμιση
Διαφήμιση