HomeHL-SportsΗ Κηφισιά ανακοίνωσε πως προσφέρει δωρεάν μεταφορά στο «Αθανάσιος Διάκος» για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Superleague

Η Κηφισιά ανακοίνωσε πως προσφέρει δωρεάν μεταφορά στο «Αθανάσιος Διάκος» για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Superleague

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Κηφισιά για δεύτερη φορά μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα δώσει εντός έδρας ματς στη Λαμία.

Αυτές τις ημέρες γίνεται η χειμερινή σπορά στον αγωνιστικό χώρο του «Μιχάλης Κρητικόπουλος», μετά την ολοκλήρωση της εργασίας το χορτάρι δεν πρέπει να πατηθεί για κάποιες μέρες και η ομάδα των Βορείων Προαστίων θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στο «Αθανάσιος Διάκος».

Η διοίκηση της Κηφισιάς για να διευκολύνει τους φιλάθλους της που θέλουν να στηρίξουν την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου στην αναμέτρηση με τους Κρητικούς προσφέρει δωρεάν μεταφορά στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Τα πούλμαν θα αναχωρήσουν από το γήπεδο του Ελπιδοφόρου (Ερυμάνθου & Κηφισού, Νέα Κηφισιά) την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στις 12:00 και θα επιστρέψουν στο ίδιο σημείο, το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Η ενημέρωση της Κηφισιάς:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ενημερώνει τους φίλους της ομάδας πως παρέχει τη δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς από και προς το ΔΑΚ Λαμίας “Αθανάσιος Διάκος” για το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League απέναντι στον ΟΦΗ (Κυριακή 22 Οκτωβρίου στις 16:00).

Δεδομένης της ιδιαιτερότητας της αναμέτρησης λόγω της υποχρεωτικής μετακόμισης (μόνο γι αυτόν τον αγώνα) στην πόλη της Φθιώτιδας, η ΠΑΕ Κηφισιά εξασφαλίζει τη δωρεάν μεταφορά των φιλάθλων στο γήπεδο, προκειμένου να δουν από κοντά την προσπάθεια των παικτών της ομάδας μας.

Τα πούλμαν θα αναχωρήσουν από το Γήπεδο του Ελπιδοφόρου (Ερυμάνθου & Κηφισού, Νέα Κηφισιά) την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στις 12:00 και θα επιστρέψουν στο ίδιο σημείο, το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου στις 19:00, καλώντας στα εξής τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 808 6227 και 210 807 8831».

Διαφήμιση
Διαφήμιση