HomeHL-LifestyleΆλεκ Μπάλντουιν: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να του απαγγελθούν εκ νέου κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια

Άλεκ Μπάλντουιν: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να του απαγγελθούν εκ νέου κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια

Τι αναφέρουν εισαγγελικές αρχές στο Νέο Μεξικό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι εισαγγελείς στο Νέο Μεξικό αναμένεται να συστήσουν νέα δικαστική υπόθεση για το ενδεχόμενο να απαγγείλουν εκ νέου κατηγορίες στον Άλεκ Μπάλντουιν για ανθρωποκτονία από αμέλεια στα γυρίσματα του Rust.

Σύμφωνα με το NBC News, που επικαλείται δύο πηγές που γνωρίζουν το θέμα, οι αρχές ενδέχεται να απαγγείλουν στον Άλεκ Μπάλουιν ξανά κατηγορίες για την ανθρωποκτονία από αμέλεια της κινηματογραφίστριας του Rust, Χαλίνα Χάτσινς το 2021.

Η υπόθεση του Άλεκ Μπάλντουιν θα παραπεμφθεί ενώπιον ενόρκων στα μέσα Νοεμβρίου, πρόσθεσε η έκθεση.

Οι εισαγγελείς αναβιώνουν την ποινική υπόθεση εναντίον του Άλεκ Μπάλντουιν, λέγοντας ότι θα συγκαλέσουν υπόθεση με ενόρκους για να εξετάσει εάν θα κατατεθεί εκ νέου κατηγορία για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον θανατηφόρο πυροβολισμό της κινηματογραφίστριας που πυροβολήθηκε θανάσιμα το 2021 στα γυρίσματα της ταινίας «Rust» από το όπλο που κρατούσε ο Μπάλντουιν στις πρόβες, δήλωσαν οι εισαγγελείς του Νέου Μεξικού την Τρίτη.

«Πιστεύουμε ότι με βάση τη μακροχρόνια και λεπτομερή έρευνά μας, είναι σκόπιμο ένα δικαστήριο στο Νέο Μεξικό να αποφασίσει εάν θα πρέπει να προχωρήσει η υπόθεση», είπε ένας από τους εισαγγελείς, ο Kari T. Morrissey, σε συνέντευξή του την Τρίτη.

lifo.gr

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση