HomeHL-LifestyleΚρις Έβανς: Επιβεβαίωσε δημόσια τον γάμο του με την Άλμπα Μπαπτίστα

Κρις Έβανς: Επιβεβαίωσε δημόσια τον γάμο του με την Άλμπα Μπαπτίστα

 «Ήταν πραγματικά, πραγματικά υπέροχα» ανέφερε ο σταρ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

O Κρις Έβανς επιβεβαίωσε την ευχάριστη είδηση ότι παντρεύτηκε με την αγαπημένη του, Άλμπα Μπαπτίστα.

Ο ηθοποιός βρέθηκε στο Comic Con της Νέας Υόρκης και οι θαυμαστές του παρατήρησαν το δάχτυλό του, το οποίο στόλιζε μια βέρα, μόλις έναν μήνα μετά τις πρώτες φήμες που τον ήθελαν να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας στη Βοστώνη.

Αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το Page Six απαθανατίζουν τον 42χρονο ηθοποιό του «Captain America: Civil War» να φορά μια χρυσή βέρα, καθώς συνομιλεί με τους θαυμαστές του στη σκηνή.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο πάνελ, ο ηθοποιός επιβεβαίωσε την είδηση του γάμου του με την 26χρονη, μοιραζόμενος τα συναρπαστικά νέα με το ενθουσιώδες κοινό.

«Παντρεύτηκα», εξομολογήθηκε, προκαλώντας τις επευφημίες του κοινού. «Ήταν πραγματικά, πραγματικά υπέροχα», ανέφερε, αποκαλύπτοντας ότι εκείνος και η σταρ του «Warrior Nun» έκαναν δύο γαμήλιες τελετές.

«Είχαμε κατά κάποιο τρόπο δύο τελετές. Κάναμε μία στην Ανατολική Ακτή και μία στην Πορτογαλία -η γυναίκα μου είναι Πορτογαλίδα. Αλλά ήταν απλά υπέροχες και όμορφες. Η οργάνωση ενός γάμου είναι μια μεγάλη δοκιμασία, όπως γνωρίζουν ήδη όσοι από εσάς είστε παντρεμένοι- σας παίρνει πολύ χρόνο», ανέφερε.

«Είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου, αυτή τη στιγμή. Τώρα απλά χαλαρώνουμε και απολαμβάνουμε τη ζωή και σκεφτόμαστε», πρόσθεσε.

Τον περασμένο μήνα, η Page Six αναφέρθηκε αποκλειστικά στην γαμήλια τελετή του Κρις Έβανς και της Άλμπα Μπαπτίστα στο σπίτι τους στην περιοχή της Βοστώνης.

Σύμφωνα με μια πηγή, ο γάμος έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα, με τους καλεσμένους να υποχρεώνονται να υπογράψουν συμφωνίες εμπιστευτικότητας και να παραδώσουν τα κινητά τους τηλέφωνα.

Στη λίστα των καλεσμένων περιλαμβάνονταν μερικοί από τους συμπρωταγωνιστές του Κρις Έβανς στη Marvel, όπως οι Τζέρεμι Ρένερ, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Σκάρλετ Γιόχανσον και Κρις Χέμσγουορθ.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση