HomeHL-CultureΔιεθνή / Ρόμπερτ Ντε Νίρο κατά Τραμπ: Είναι σατανικός, να πάρουμε πολύ σοβαρά τον κίνδυνο

Διεθνή / Ρόμπερτ Ντε Νίρο κατά Τραμπ: Είναι σατανικός, να πάρουμε πολύ σοβαρά τον κίνδυνο

«Επίδοξος σκληρός τύπος, χωρίς ηθική»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο εξαπέλυσε μύδρους κατά του Ντόναλντ Τραμπ, αποκαλώντας τον πρώην πρόεδρο «σατανικό» και περιγράφοντάς τον ως ένα «επίδοξο σκληρό τύπο, χωρίς ηθική».

Εδώ και χρόνια ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο είναι ανάμεσα στους σφοδρούς επικριτές του Ντόναλντ Τραμπ. Τώρα, προειδοποίησε ότι πρέπει να «πάρουμε πολύ σοβαρά» τον κίνδυνο αναφορικά με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, κατηγορώντας τον ότι δεν ενδιαφέρεται για κανέναν άλλο πέρα από τον εαυτό του.

Ο ηθοποιός επρόκειτο να μιλήσει σε εκδήλωση με τίτλο «Stop Trump», που διοργάνωσε το περιοδικό New Republic. Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δεν κατάφερε να παραστεί, καθώς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, αλλά διαβάστηκε δήλωσή του.

«Έχω περάσει καιρό μελετώντας κακούς άνδρες. Έχω εξετάσει τα χαρακτηριστικά τους, τους τρόπους τους, την απόλυτη κοινοτοπία της σκληρότητάς τους. Κι όμως, υπάρχει κάτι διαφορετικό στον Ντόναλντ Τραμπ. Όταν τον κοιτάζω, δεν βλέπω έναν κακό άνθρωπο. Ειλικρινά. Βλέπω έναν σατανικό άνθρωπο», ανέφερε ο ηθοποιός.

«Αυτός ο τύπος προσπαθεί να είναι γκάνγκστερ, αλλά δεν μπορεί να το υποστηρίξει… είναι ένας επίδοξος σκληρός τύπος χωρίς ηθική. Καμία αίσθηση του σωστού ή του λάθους. Κανένα ενδιαφέρον για οποιονδήποτε πέρα από τον εαυτό του», συνέχισε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Ο Τραμπ αδιαφορεί για όλους

Ο Ντόναλντ Τραμπ, συνέχισε ο ηθοποιός, δεν ενδιαφέρεται «για τους ανθρώπους που υποτίθεται ότι προστατεύει ως ηγέτης τους, για τους ανθρώπους με τους οποίους κάνει δουλειές, για τους ανθρώπους που τον ακολουθούν, τυφλά και πιστά, ούτε καν για τους ανθρώπους που θεωρούν ότι είναι φίλοι του. Αδιαφορεί για όλους τους», τόνισε.

«Πρέπει να πάρουμε πολύ σοβαρά τον κίνδυνο του Ντόναλντ Τραμπ», συνέχισε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, υπενθυμίζοντας την αντίδρασή του στις αρχές της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Ζήσαμε με την πομπώδη συμπεριφορά του Ντόναλντ Τραμπ κάθε ημέρα σε εθνικό επίπεδο και υποφέραμε καθώς είδαμε τους γείτονές μας σε σακούλες για πτώματα. Ο άνθρωπος που υποτίθεται ότι θα προστάτευε αυτή τη χώρα, την έθεσε σε κίνδυνο, εξαιτίας της απερισκεψίας και της παρορμητικότητάς του. Ήταν σαν ένας κακοποιητικός πατέρας που κάνει κουμάντο στην οικογένειά του με τον φόβο και τη βίαιη συμπεριφορά», σχολίασε.

Το κλειδί, επεσήμανε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, είναι η προσέγγιση στους υποστηρικτές του Τραμπ να γίνει με σεβασμό.

«Δεν είναι ηλίθιοι. Δεν πρέπει να τους καταδικάσουμε επειδή έκαναν μια ηλίθια επιλογή. Ας μην μιλήσουμε για τη δημοκρατία. Η δημοκρατία μπορεί να είναι το άγιο δισκοπότηρο για εμάς, αλλά για άλλους είναι απλά μια λέξη, μια έννοια και αγκαλιάζοντας τον Τραμπ ήδη έχουν γυρίσει την πλάτη τους σε αυτή. Ας μιλήσουμε για το σωστό και το λάθος, για την ανθρωπότητα, για την καλοσύνη, την ασφάλεια του κόσμου μας και των οικογενειών μας, την αξιοπρέπεια. Ας τους καλωσορίσουμε πίσω», ανέφερε ακόμη ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

lifo.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση