HomeHL-WorldΚίνα – Βίντεο: Η στιγμή του μαχαιρώματος Ισραηλινού διπλωμάτη στη μέση του δρόμου στο Πεκίνο

Κίνα – Βίντεο: Η στιγμή του μαχαιρώματος Ισραηλινού διπλωμάτη στη μέση του δρόμου στο Πεκίνο

Το θύμα νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στιγμές πανικού εκτυλίχθηκαν στη μέση δρόμου στο Πεκίνο, όταν ένας άγνωστος άντρας επιτέθηκε και μαχαίρωσε έναν Ιασραηλινό διπλωμάτη σε κοινή θέα.

Στο βίντεο, διακρίνεται ο δράστης να παλεύει με το θύμα και να το ρίχνει στο οδόστρωμα, πριν το μαχαιρώσει, μπροστά στα έκπληκτά μάτια των περαστικών. Στη συνέχεια, το θύμα σηκώνεται και φεύγει από το σημείο, ενώ και ο δράστης αποχωρεί κουτσαίνοντας.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Ο υπάλληλος της ισραηλινής πρεσβείας στο Πεκίνο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από την επίθεση που δέχθηκε.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ, ο άνδρας νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, ενώ διεξάγεται έρευνα για το κίνητρο της επίθεσης, που δεν έλαβε χώρα στην πρεσβεία.

Υπενθυμίζεται ότι το ΥΠΕΞ και το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας του Ισραήλ εξέδωσαν εχθές Πέμπτη προειδοποίηση προς όλους τους Ισραηλινούς και εβραίους που ζουν στο εξωτερικό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί την Παρασκευή, λόγω του καλέσματος που απηύθυνε η Χαμάς προς τους υποστηρικτές της ανά τον κόσμο να συμμετάσχουν στην αποκαλούμενη «Ημέρα Οργής».

Οι φιλοπαλαιστινιακές διαδηλώσεις που θα διεξαχθούν σε διάφορες χώρες μπορεί να καταλήξουν σε βίαια επεισόδια με Ισραηλινούς και εβραίους στο στόχαστρο, ανέφερε η προειδοποίηση.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση