HomeHL-Lifestyle«I’m a Celebrity»: Αποχώρησε οικειοθελώς η Δήμητρα Αλεξανδράκη

«I’m a Celebrity»: Αποχώρησε οικειοθελώς η Δήμητρα Αλεξανδράκη

 Σύντομο το ταξίδι και του Σταμάτη Γαρδέλη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τις δύο πρώτες αποχωρήσεις είχε το επεισόδιο της Πέμπτης, 12 Οκτωβρίου 2023, του «I’m a Celebrity… Get me out of here», στον ΣΚΑΪ. Την αρχή έκανε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία λόγω ενός θέματος υγείας, αναγκάστηκε να πει τη φράση-κλειδί προκειμένου να μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Οι δύο ομάδες, δίχως να αριθμούν τα ίδια μέλη, οδηγήθηκαν στην πρώτη από τις δύο δοκιμασίες. Ζητούμενο η ισορροπία, στο οποίο νικήτρια αναδείχθηκε η κίτρινη ομάδα, η οποία επιβραβεύτηκε με μια πρώτη επίσκεψη στο «Παντοπωλείο της Ζούγκλας» όπου «αγόρασαν» καφετιέρα, μπισκότα και έναν… καθρέπτη.

Η «ταραχώδης» σχέση του Τάσου Ξιαρχό με τον Σταμάτη Γαρδέλη συνεχίστηκε, με τους δύο τους να έρχονται συχνά σε τετ-α-τετ και άλλοτε να διαφωνούν έντονα και άλλοτε να συμφιλιώνονται.

Στη δεύτερη δοκιμασία, Αγγελική Ηλιάδη και Τάσος Ξιαρχό ντύθηκαν νύφη και γαμπρός σε έναν έντονα «φορτισμένο» γάμο που τα είχε όλα!

Ωστόσο, οι χαρές και τα πανηγύρια έλαβαν σύντομα τέλος, αφού οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην πρώτη διαδικασία αποχώρησης. Νίκος Βαμβακούλας, Στέλλα Γεωργιάδου και Σταμάτης Γαρδέλης δεν «σώθηκαν» από τους υπόλοιπους παίκτες και οδηγήθηκαν στη δοκιμασία. Αυτή ανέδειξε μεν αρχηγό τον πρώτο, αλλά ο Σταμάτης Γαρδέλης έχασε με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το «I’m a celebrity… Get me out of here».

skai.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση