HomeΚΡΗΤΗΑπολογείται για το 1,5 κιλό ηρωίνη – Τον έπιασαν λίγο πριν μπει στο λεωφορείο

Απολογείται για το 1,5 κιλό ηρωίνη – Τον έπιασαν λίγο πριν μπει στο λεωφορείο

Πώς έγινε η αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψή του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσει σήμερα ο 63χρονος άνδρας που συνελήφθη χθες το πρωί με μεγάλη ποσότητα ηρωίνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 63χρονος οδηγήθηκε χθες ενώπιον του εισαγγελέα που του άσκησε ποινική δίωξη, σε βαθμό κακουργήματος, για κατοχή και διακίνηση ηρωίνης ενώ στη συνέχεια έλαβε προθεσμία από τον ανακριτή και αναμένεται σήμερα να απολογηθεί.

Τον έπιασαν λίγο πριν μπει στο λεωφορείο

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στήθηκε χθες προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο 63χρονος με τη ποσότητα ναρκωτιών.

Όπως αναφέρουν πηγές στο cretapost, οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για την δράση του και τον τελευταίο καιρό τον είχαν θέσει υπό παρακολούθηση. Μάλιστα, γνώριζαν πως επρόκειτο άμεσα να μεταβεί στην Αθήνα για να προμηθευτεί ποσότητα ηρωίνης.

Έτσι, στις 9 Οκτωβρίου είδαν τον 63χρονο – οποίος ζει και δραστηριοποιείται στο Ηράκλειο – να ανεβαίνει στο πλοίο της γραμμής από το λιμάνι του Ηρακλείου και να αναχωρεί για τον Πειραιά.

Οι αρχές γνώριζαν ότι θα έμενε μία ημέρα στην Αθήνα και στη συνέχεια θα κατέβαινε στην Κρήτη.

Το πρωί της Τετάρτης, αστυνομικοί βρίσκονται στο λιμάνι του Ηρακλείου και το λιμάνι της Σούδας προκειμένου να τον εντοπίσουν. Μόλις έφτασε το πλοίο της γραμμής στα Χανιά βλέπουν τον 63χρονο να αποβιβάζεται μαζί με τις αποσκευές του.

Στη συνέχεια τον παρακολουθούν που πηγαίνει στο ΚΤΕΛ και βγάζει εισιτήριο για το Ηράκλειο. Οι αστυνομικοί λίγο πριν επιβιβαστεί στο λεωφορείο τον σταματούν για έλεγχο.

Τότε βλέπουν πως στις αποσκευές του έχει συσκευασίες που περιέχουν 1,5 κιλό ηρωίνης σε μορφή βράχου.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ζυγαριά ακριβείας και ναρκωτικά δισκία για τα οποία δεν έφερε την απαιτούμενη από το Νόμο ιατρική συνταγή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση