HomeHL-9Εντοπίστηκε το ψαροτούφεκο του 45χρονου ψαρά σφηνωμένο σε βράχο

Εντοπίστηκε το ψαροτούφεκο του 45χρονου ψαρά σφηνωμένο σε βράχο

Η επιχείρηση αναζήτησης συνεχίζεται

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 45χρονου ψαροτουφεκά από τα Πραιτώρια του Ηρακλείου, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από την περασμένη Τετάρτη, έφτασαν σε ένα κρίσιμο σημείο σήμερα, καθώς το ψαροτούφεκό του βρέθηκε σε βάθος περίπου δέκα μέτρων, σε έναν βράχο στην Ελιγιά, στο νότιο Ηράκλειο.

Ο αγνοούμενος ψαροτουφεκάς είχε εξαφανιστεί την Τετάρτη το βράδυ κατά τη διάρκεια μιας αλιευτικής εκδρομής κοντά στη Μονή Κουδουμά. Η εξέλιξη αυτή συγκλόνισε τους οικείους του και εξανάγκασε τις αρχές να επιταχύνουν την αναζήτησή του.

Το ψαροτούφεκο του αγνοούμενου βρέθηκε «σφηνωμένο» σε έναν βράχο στην περιοχή της Ελιγιάς. Το εντυπωσιακό είναι ότι το ψαροτούφεκο βρέθηκε ακριβώς μαζί με το ψάρι που είχε πιάσει ο ίδιος ο 45χρονος, πριν εξαφανιστεί.

Οι αρχές συνεχίζουν τις έντονες έρευνες για τον εντοπισμό του 45χρονου ψαροτουφεκά, ο οποίος είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Στις επιχειρήσεις αναζήτησης συμμετέχουν σκάφη του λιμενικού σώματος, δύτες της Εθνικής Υπηρεσίας Έρευνας και Διάσωσης, ναυαγοσωστικό σκάφος από την Αγία Γαλήνη, ένας δύτης με ιδιωτικό σκάφος, και ένα επαγγελματικό αλιευτικό.

Επιπλέον, η μεγάλη επιχείρηση αναζήτησης υποστηρίζεται από ένα ελικόπτερο και ένα drone της 3ης Εθνικής Υπηρεσίας Έρευνας και Διάσωσης.

Οι οικογένεια και οι φίλοι του αγνοούμενου ψαροτουφεκά παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις, ελπίζοντας ότι θα βρεθεί ζωντανός.

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση