HomeHL-WorldΜπάρμπρα Στρέιζαντ για πόλεμο στο Ισραήλ: «Κτηνωδία χωρίς καμία ανθρωπιά ή συμπόνια»

Μπάρμπρα Στρέιζαντ για πόλεμο στο Ισραήλ: «Κτηνωδία χωρίς καμία ανθρωπιά ή συμπόνια»

Το μήνυμα της Μπάρμπρα Στρέιζαντ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πολλοί είναι οι καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο που έχουν δηλώσει συγκλονισμένοι από τον πόλεμο Ισραήλ- Χαμάς, κάτι που έκανε, μέσω ανάρτησής της και η τραγουδίστρια Μπάρμπρα Στρέιζαντ.

Με αφορμή τις εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τον πόλεμο Ισραήλ- Χαμάς, η Μπάρμπρα Στρέιζαντ προχώρησε σε σχετική ανάρτηση στα social media όπου δήλωσε σοκαρισμένη από όλα όσα γίνονται στη Μέση Ανατολή.

H 81χρονη δημοφιλής τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram μια εικόνα με μαύρο φόντο, πάνω στην οποία έγραψε πως «από τότε που έμαθα για τις φρικτές επιθέσεις στο Ισραήλ και την ομηρία αθώων πολιτών, έχω σοκαριστεί και συγκλονιστεί. Τι συνέβη με τους κανόνες εμπλοκής; Αυτή η επίθεση αποτελεί κτηνωδία χωρίς καμία ανθρωπιά ή συμπόνια.

»Δεν υπάρχουν λόγια για να εξηγήσω την τρέλα αυτού που συμβαίνει και τη θλίψη που φτάσαμε σε αυτό το σημείο… Θρηνώ για όλες τις μητέρες και τους πατέρες που έχασαν τα παιδιά τους.

»Πρέπει να ελπίζουμε και να προσευχόμαστε για την ασφαλή επιστροφή όλων των ομήρων. Είμαι υπερήφανη που υποστηρίζω το Ταμείο Έκτακτης Ανάγκης του Ισραήλ της Εβραϊκής Ομοσπονδίας του Λος Άντζελες σε αυτή τη θλιβερή στιγμή».

Σημειώνεται πως πολλοί είναι οι καλλιτέχνες που μοιράστηκαν τις τελευταίες ημέρες στα social media τις σκέψεις τους για τον πόλεμο που είναι σε εξέλιξη μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, μεταξύ των οποίων η Νάταλι Πόρτμαν και η Μαντόνα.

Η δημοφιλής ηθοποιός, που γεννήθηκε στην Ιερουσαλήμ ως Νάταλι Χέρσλαγκ, έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram σε μαύρο φόντο ότι «η καρδιά της είναι συντετριμμένη για τους ανθρώπους του Ισραήλ».

«Παιδιά, γυναίκες και ηλικιωμένοι έχουν δολοφονηθεί και απαχθεί από τα ίδια τους τα σπίτια. Παρακολουθώ με τρόμο αυτές τις βάρβαρες τακτικές και η καρδιά μου χτυπάει δυνατά με αγάπη και προσευχή για όλες τις οικογένειες που έχουν επηρεαστεί» έγραψε η Νάταλι Πόρτμαν.

Από την πλευρά της η Μαντόνα κοινοποίησε σε ανάρτησή της στο Instagram βίντεο που δείχνει τι έχει συμβεί από το Σάββατο το πρωί σχολιάζοντας ότι αυτό που «συμβαίνει στο Ισραήλ είναι καταστροφικό».

lifo.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση