HomeHL-LifestyleΛάνα Ντελ Ρέι: Για… μαγεία την κατηγόρησε influencer στο Instagram – Απάντησε με τη… Βίβλο

Λάνα Ντελ Ρέι: Για… μαγεία την κατηγόρησε influencer στο Instagram – Απάντησε με τη… Βίβλο

«Πραγματικά πιστεύω ότι οι λέξεις είναι μία από τις τελευταίες μορφές της μαγείας και είμαι λίγο μυστικίστρια της καρδιάς»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Και οι διάσημοι καλλιτέχνες πέφτουν θύματα αυτής της… μάστιγας των influencer και της τεράστιας απήχησης που βρίσκουν σε ακροατήρια που δεν ξέραμε καν ότι υπήρχαν, πριν την προέλασή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τελευταίο «κρούσμα» η επίθεση από αμφιλεγόμενη influencer στο Instagram, την Traci Coston, η οποία έχει 218 χιλιάδες ακόλουθους και αφού άσκησε δριμεία κριτική στη μουσική της Λάνα Ντελ Ρέι, ισχυρίστηκε σε διαδικτυακή της ανάρτηση ότι η διάσημη τραγουδίστρια και δημιουργός είναι «μάγισσα».

Μάλιστα, έκανε αναφορά σε μία από τις συναυλίες της όπου σχολίασε ότι το κοινό συμπεριφερόταν με πολύ… παράξενο τρόπο.

Η influencer πέρασε στην άμυνα, έσβησε το εν λόγω σχόλιο της διάσημης τραγουδίστριας του «Summertime Sadness»

Προφανώς και παρερμήνευσε τη –διόλου απλή- μαγεία που βιώνουν οι θαυμαστές ενός καλλιτέχνη όταν βρίσκονται στις παραστάσεις του, με το να γράφει στην επίμαχη ανάρτησή της ότι «Δαιμονική ενέργεια χτυπάει τα πλήθη της Λάνα Ντελ Ρέι».

Παρερμηνεία και προσηλυτισμός

Η influencer πέρασε στην άμυνα, έσβησε το εν λόγω σχόλιο της διάσημης τραγουδίστριας του «Summertime Sadness», μάλιστα ζήτησε από τους 200 χιλιάδες ακόλουθούς της να σταματήσουν να ακούνε τη μουσική της Λάνα Ντελ Ρέι και να ακολουθήσουν τον… Χριστό, όπως και η ίδια.

Συγκεκριμένα, η Traci Coston προέβη και σε αναλυτικές επεξηγήσεις, λέγοντας ότι η τραγουδίστρια του «Born to Die» χρησιμοποιεί δαιμονική ενέργεια για να «μαγέψει» τους ακροατές. Μάλιστα, στο φόντο της ανάρτησής της, βλέπουμε στιγμιότυπα από συναυλία της Λάνα Ντελ Ρέι όπου τα πλήθη, το κοινό της είναι όντως καταγοητευμένοι και παρασυρμένοι από τη μουσική της και την παρουσία της στη σκηνή.

Η παντοδύναμη μαγεία των λέξεων

Βεβαίως όλα αυτά, με την Λάνα Ντελ Ρέι να παρερμηνεύεται παντελώς με δηλώσεις της όπου είχε υποστηρίξει πόσο ισχυρές είναι οι λέξεις και τονίζοντας το τετριμμένο ότι οι σκέψεις μας είναι παντοδύναμες, γίνονται λέξεις και οι λέξεις πράξεις.

Όπως έχει πει άλλωστε η ίδια και θα μπορούσε να ισχύει για όλους τους ομότεχνούς τους, «Πραγματικά πιστεύω ότι οι λέξεις είναι μία από τις τελευταίες μορφές της μαγείας και είμαι λίγο μυστικίστρια της καρδιάς».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση