HomeHL-LifestyleΚαπουτζίδης για Αχλλέα Μπέο: Όταν αφήνεις το μίσος να υπάρχει μέσα σε μία κοινωνία, θα εξαπλωθεί κι αλλού

Καπουτζίδης για Αχλλέα Μπέο: Όταν αφήνεις το μίσος να υπάρχει μέσα σε μία κοινωνία, θα εξαπλωθεί κι αλλού

«Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι πολλοί γκέι άνθρωποι ζουν στο εξωτερικό»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Γιώργος Καπουτζίδης πήρε θέση σχετικά με τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου, αναφορικά με τους ομοφυλόφιλους.

Μιλώντας στην εκπομπή «Talk Radio», ο ηθοποιός και σκηνοθέτης τοποθετήθηκε επί του θέματος κι αρχικά, τόνισε πως η σημερινή κοινωνία δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για το ποιόν των ανθρώπων που ψηφίζει. Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό».

«Όταν αφήνεις το μίσος να υπάρχει μέσα σε μία κοινωνία και όταν δεν κάνεις κάτι για να σταματήσει, αυτό το μίσος θα εξαπλωθεί κι αλλού. Από τους γκέι θα πάει στους κοκκινομάλληδες, από τον Παοκτζή στον Αριανό. Το αντιμετωπίσαμε ποτέ;», είπε αρχικά.

«Εδώ ο κ. Μπέος βγήκε και έκανε τις δηλώσεις που έκανε και υπήρξε κόσμος που πήγε να το στρογγυλέψει ότι είπε κάτι άλλο. Ποιος λογαριάζει που ο Αχιλλέας Μπέος έχει κάνει φυλακή, που έχει μπράβους; Τώρα δεν μιλάω για τον συγκεκριμένο, κι ας έχει κλέψει κι ας έχει σκοτώσει κι ας κάνει κι εμπόριο όπλων, δεν πειράζει! Άμα με βολεύει εμένα, δεν έχω πρόβλημα. Καταλάβατε σε τι κοινωνία ζούμε; Σε αυτήν την κοινωνία ζούμε. Αυτή είναι η πραγματικότητα», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, μίλησε για τους ομοφυλόφιλους και το νομοσχέδιο για τον γάμο μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών: «Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι πολλοί γκέι άνθρωποι ζουν στο εξωτερικό. Έχουν επιλέξει να πάνε σε μια χώρα που τους σέβεται. Αυτό το νομοσχέδιο δεν το θέλουμε για να πάμε να παντρευτούμε όλοι. Εγώ δεν πρόκειται να παντρευτώ, εκτός αν είμαι τόσο τυχερός στη ζωή μου που θα ερωτευτώ τόσο πολύ μετά τα 50 μου και θα πω ότι παντρεύομαι».

«Είναι ο μοναδικός τρόπος η πολιτεία να ζητήσει μία συγγνώμη για όλη την ταλαιπωρία που έχουμε υποστεί και μια αναγνώριση ότι δεν θα σας κρίνουμε πια διαφορετικά. Θεωρούμε ότι μπορείτε να είστε σύντροφοι ή θεωρούμε ότι μπορεί να είστε καλοί γονείς. Γι’ αυτό το θέλουμε. Είναι το πρώτο και μοναδικό χάδι που μπορεί να δίνει μια κοινωνία. Και δεν το δίνει», πρόσθεσε κλείνοντας.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση