HomeΚΡΗΤΗΑναπτυξιακή Ηρακλείου: Εκδηλώσεις στην άμμο

Αναπτυξιακή Ηρακλείου: Εκδηλώσεις στην άμμο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαδραστικές εκδηλώσεις με τη συμμετοχή μικρών μαθητών διοργανώνει η Αναπτυξιακή Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ στο πλαίσιο υλοποίησης του Σχεδίου Διαπεριφερειακής Συνεργασίας «Θαλάσσιο περιβάλλον, παράκτιες απειλές και αλιεία» (Υπομέτρο 4.3 CLLD/LEADER Ν.Ηρακλείου).

Οι εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, χειροτεχνίες, δημιουργία photo booth, αφήγηση παραμυθιών για τη θάλασσα και «ψαρομαγειρέματα» θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023, στις 9πμ στην Αμμουδάρα (δίπλα στην εκβολή του Αλμυρού ποταμού) και την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023 στις 9πμ, στην παραλία της Άρβης.

Οι μικροί μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν τις δικές τους κατασκευές, χρησιμοποιώντας ακόμα και αντικείμενα που θα βρουν στην παραλία, θα φωτογραφηθούν μέσα στον… βυθό που θα δημιουργήσουν οι ίδιοι, θα παρακολουθήσουν «ψαρομαγειρέματα» και θα διασκεδάσουν ακούγοντας θαλασσινά παραμύθια και τραγουδώντας για τη θάλασσα.

Στόχος των εκδηλώσεων είναι να ευαισθητοποιηθεί η τοπική κοινωνία σχετικά με την προστασία των θαλασσών και των ακτών, μέσα από την ενεργό συμμετοχή σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες.anaptixiaki-parakties-apeiles-poster-arvi-01

Διαφήμιση
Διαφήμιση