HomeHL-PsilaΝίκος Τσολερίδης: Ο Τηλέμαχος θα ακολουθήσει πιστά τον Αντρέα στα σχέδιά του

Νίκος Τσολερίδης: Ο Τηλέμαχος θα ακολουθήσει πιστά τον Αντρέα στα σχέδιά του

Οι εξελίξεις στον Σασμό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η κόντρα μεταξύ Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων στο «Σασμό» μοιάζει να σιγά σιγά κλιμακώνεται. H κάμερα της «Super Κατερίνας» και ο Γιάννης Πουλόπουλος βρέθηκαν στα γυρίσματα της σειράς, η οποία εξελίσσεται δυναμικά με πολλές ανατροπές. Εκεί συνάντησαν τον Νίκο Τσολερίδη, τον Τηλέμαχο Βρουλάκη, με μία… μελανιά στο μάτι, για τις ανάγκες, φυσικά, των εξελίξεων της αγαπημένη σειράς του Alpha.

«Η μελανιά στο μάτι μου είναι μέρος ενός σχεδίου του Αντρέα» εξήγησε ο ηθοποιός. «Ο Αντρέας έχει επιστρέψει κι έχει δει πράγματα, τα οποία τον έχουν κάνει να πάρει κάποιες αποφάσεις. Μέσα σε αυτές τις αποφάσεις κι όλα αυτά που έχει σκεφτεί είναι και αυτή η μελανιά και κάποια γεγονότα που θα συμβούν, μέσα στη διάρκεια της σεζόν» αποκάλυψε ο ηθοποιός.

«Δε θέλουμε να γίνει ο γάμος Αστέρη κι Αργυρώς»

Ο γάμος Αστέρη – Αργυρώς θα γίνει; «Θα γίνει; Θέλουμε να γίνει, εμείς οι Βρουλάκηδες που είμαστε υπέρ της βεντέτας; Νομίζω όχι. Δε θέλουμε να γίνει» απαντά. Στην κόντρα μεταξύ του Παύλου και του Αντρέα, ο Τηλέμαχος, «σαν μικρός αδελφός του Αντρέα που τον θαυμάζει, που τον περίμενε πως και πώς να επιστρέψει, σίγουρα είναι μαζί του. Θα τον ακολουθήσει πιστά τα σχέδια του».

Δείτε το απόσπασμα εδώ: https://youtu.be/uf0030jww6M

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση