HomeΕΚΛΟΓΕΣΔήλωση Γιάννη Σέγκου για το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου

Δήλωση Γιάννη Σέγκου για το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου

«Η μάχη για μια καλύτερη Χερσόνησο συνεχίζεται»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ανακοίνωση του υποψήφιου δημάρχου Χερσονήσου, Γ. Σέγκου μετά το αποτέλεσμα των εκλογών έχει ως εξής:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους πολίτες της Χερσονήσου, που στήριξαν την υποψηφιότητά μου και τον συνδυασμό Σύμπραξη

Ενεργών Πολιτών Δήμου Χερσονήσου.

Η εμπιστοσύνη τους μας τιμά, αλλά μας δίνει και τη δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για ένα Δήμο, ανθρώπινο σύγχρονο

και ανταγωνιστικό.

Η μάχη για μια καλύτερη Χερσόνησο, συνεχίζεται. Είναι ένας διαρκής αγώνας, προκειμένου να περάσουμε αμετάκλητα στη νέα εποχή. Πρόκειται για πρωταρχική ανάγκη. Ζωτική προτεραιότητα.

Και κάτι άλλο εξίσου σημαντικό: Χρειάζεται μια ευρύτερη σύμπραξη,   όλων εκείνων των δυνάμεων που έχουν τη βούληση και τη δύναμη να πάμε μπροστά δίχως να επιστρέψουμε στο χτες.

Η αναζωογόνηση και η ανάπτυξη της Χερσονήσου, είναι μια εξαιρετικά σύνθετη και απαιτητική υπόθεση. Δεν κερδίζεται με συνταγές του παρελθόντος. Ούτε με τους εκφραστές ενός κορεσμένου αναπτυξιακού μοντέλου.

Πεποίθησή μου ότι απαιτείται μια σύγχρονη στρατηγική, που στο επίκεντρό της θα είναι οι ανάγκες του σήμερα και του αύριο. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να θέσουμε τη Χερσόνησο στην τροχιά της βιώσιμης ανάπτυξης.

Με παλιά εργαλεία, με ξεπερασμένες πολιτικές και με πρακτικές που αποπνέουν παρελθόν, το μόνο που μπορούμε να πετύχουμε είναι ανακύκλωση των αδιεξόδων  και των συσσωρευμένων προβλημάτων.

Οι δημότες που προσήλθαν στις κάλπες, ανεξάρτητα από τις επιλογές τους θεώρησαν χρήσιμη τη συμμετοχή τους στις δημοτικές εκλογές. Και το σημαντικότερο, ο καθένας από αυτούς εξέφρασε με το δικό του τρόπο τις αγωνίες και τις προσδοκίες για το παρόν και το μέλλον της Χερσονήσου.

Το δικαίωμα για μια καλύτερη ζωή, είναι η κόκκινη κλωστή που μας ενώνει όλους, αφήνοντας στην άκρη πολιτικούς διαχωρισμούς, αντιπαλότητες δημοτικών παρατάξεων, ακόμη και προσωπικές πικρίες.

Την ερχόμενη Κυριακή έχουμε τη δυνατότητα με τη ψήφο μας, να επισφραγίσουμε την αμετάκλητη απόφασή μας η Χερσόνησος να πάει μπροστά, αφήνοντας πίσω ότι μας πλήγωσε, ότι μας εμπόδισε να φανούμε τολμηροί, ακολουθώντας το δρόμο της δημιουργικής σύνθεσης.

Με αίσθημα ευθύνης, απευθύνομαι σε όλους τους δημότες του Δήμου μας να στηρίξουν την υποψηφιότητά μου, με τη δημόσια δέσμευση μου ότι θα κάνω ότι χρειάζεται για να κερδίσει η Χερσόνησος το στοίχημα της βιώσιμης ανάπτυξης.

Επιζητώ την κριτική τους υποστήριξη, δίχως να διαγράφουν από τη σκέψη και τη μνήμη τους, τις αμφιβολίες και τις ενστάσεις που έχουν για την πρώτη δημαρχιακή μου θητεία. Κι’ αυτό γιατί, ακόμη και αν ακολουθήσαμε διαφορετικούς δρόμους, κοινή μας επιδίωξη είναι η αναζωογόνηση και η ανάπτυξη της Χερσονήσου.

Σ’ αυτό τον κοινό μας τόπο ευελπιστώ να συναντηθούμε, έχοντας το βλέμμα μας στραμμένο στο παρόν και στο μέλλον.

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση