HomeΕΛΛΑΔΑΆδωνις σε Νίκο Παππά: «Αν σε ενοχλεί το ύφος του Μπέου, σε ενολεί και το ύφος του Πολάκη»

Άδωνις σε Νίκο Παππά: «Αν σε ενοχλεί το ύφος του Μπέου, σε ενολεί και το ύφος του Πολάκη»

Δείτε το βίντεο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, σε πάνελ του ΑΝΤ1, με αφορμή τις ομοφοβικές δηλώσεις Μπέου για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο διάλογος που έγινε στον ΑΝΤ1:

Α.Γ.«Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει κανένας πολιτικός στην Ελλάδα που υποστηρίζει ότι καλώς είναι αυτά που είπε ο κ. Μπέος».

Ν.Π. Ωραία

Α.Γ. Αλλά προσέξτε ποια είναι η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Πολάκης προ πέντε ημερών έγραψε για τον συνάδελφό σας τον κ. Γιάννη Πρετεντέρη ότι είναι «ένας κουβάς με κόπρανα». Ωραία; Είπε ο Γιάννης Πρετεντέρης είναι ένας κουβάς με κόπρανα. Ρωτάω τον κ. Παππά τώρα: 24 ώρες αφότου το έγραψε αυτό και μπήκε η ΕΣΗΕΑ και καταδίκασε, ο κ. Κασσελάκης τον διόρισε υπερτομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή ο κ. Κασσελάκης είπε «μπράβο Παύλο, καλά έκανες και είπες τον κ. Πρετεντέρη έναν κουβά με κόπρανα, μ’αρέσει αυτός ο πολιτικός λόγος. Συμφωνεί ο κ. Παππάς με αυτόν τον πολιτικό λόγο;»

Ν.Π. Τι έκανε ο Πολάκης στη συγκεκριμένη περίπτωση; Αναπαρήγαγε μια φράση που είχε πει για τον κ. Πρετεντέρη ο αείμνηστος Βασίλης Ραφαηλίδης. Εγώ δεν θα τη χρησιμοποιούσα».

Α.Γ. Δεν είναι προσπάθεια συμψηφισμού. Είναι υποκριτές.

Ν.Π. Ένοχη υπεκφυγή είναι αυτό

Α.Γ. Είναι υποκριτές. Εάν σε ενοχλεί το πολιτικό ύφος του Μπέου, σε ενοχλεί και το πολιτικό ύφος του Πολάκη».

Δείτε το βίντεο:

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση