HomeΚΡΗΤΗΣυγχαρητήρια ανακοίνωση Λ. Αυγενάκη για τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών

Συγχαρητήρια ανακοίνωση Λ. Αυγενάκη για τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών

Πολλά συγχαρητήρια στον Σταύρο Αρναουτάκη για τη θριαμβευτική επανεκλογή του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγχαρητήρια ανακοίνωση Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων-Βουλευτή Ηρακλείου Λ. Αυγενάκη για τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Η γιορτή της αυτοδιοίκησης ολοκληρώθηκε με επιτυχία, σε ένα ομολογουμένως αξιοπρεπές, ήρεμο και δημοκρατικό κλίμα στην Κρήτη μας.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Σταύρο Αρναουτάκη για τη θριαμβευτική επανεκλογή του, υποψηφιότητα που στηρίχθηκε και από τη Νέα Δημοκρατία και πλαισιώθηκε από άξια στελέχη στο ψηφοδέλτιό του.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στον νέο Δήμαρχο Ηρακλείου, τον Αλέξη Καλοκαιρινό, έναν άνθρωπο των γραμμάτων και βαθιά ταυτισμένο με την πόλη του Ηρακλείου, τις προκλήσεις και την καθημερινότητά της και είναι ευχή όλων να έχει μια επιτυχημένη πορεία στο τιμόνι αυτού του τόπου.

Αξίζουν επίσης συγχαρητήρια στον Μιχάλη Καραμαλάκη. Παρότι νέος στην πολιτική σκηνή, κατάφερε πολύ σύντομα να διανύσει μια μοναδική διαδρομή, που μόνο θαυμασμό μπορεί να προκαλέσει, ενώ αξιοσημείωτη είναι η εξαιρετική παρουσία πολλών νέων υποψηφίων στο ψηφοδέλτιό του, γεμίζοντάς μας αισιοδοξία για την επόμενη μέρα.

Συγχαρητήρια αξίζουν και οι εκλεγμένοι Δήμαρχοι του Νομού μας. Γρηγόρης Νικολιδάκης, Μενέλαος Μποκέας, Παύλος Μπαριτάκης, Μιχάλης Κοκολάκης, Μανώλης Κοκοσάλης και Βασίλης Κεγκέρογλου καλούνται να διαχειριστούν επιτυχώς τα τοπικά προβλήματα και να δώσουν ώθηση, ο καθένας από το δικό του μετερίζι, στην ανάπτυξη του τόπου μας.

Ένα μεγαλύτερο μπράβο αξίζει στις νέες και στους νέους σε όλους τους συνδυασμούς, που πήραν τη μεγάλη απόφαση να ασχοληθούν ενεργά με την αυτοδιοίκηση Α και Β βαθμού. Η ηλικιακή ανανέωση έγινε εμφανής τόσο σε επίπεδο υποψηφίων όσο και εκλεγμένων. Είθε η εξέλιξη αυτή να λειτουργήσει αποτελεσματικά!

Ανεξάρτητα από την πολιτική διάσταση που έδωσε η Νέα Δημοκρατία στις εκλογές, είναι αυτονόητη η προσπάθεια εμβάθυνσης της συνεργασίας μεταξύ της Κυβέρνησης και της Αυτοδιοίκησης, με μπροστάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη, χωρίς να υπολογίζονται οι πολιτικές καταβολές των στελεχών. Τόσο σε επίπεδο Περιφέρειας, αλλά και σε επίπεδο Δήμου, είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις με γνώμονα μια καλύτερη Κρήτη, ένα πιο οργανωμένο και φιλικό προς τον πολίτη Ηράκλειο. Αυτό άλλωστε κάναμε και τα τέσσερα τελευταία χρόνια και θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά, διότι τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα.

Και πάλι, πολλά συγχαρητήρια σε όσους εξελέγησαν!

Διαφήμιση
Διαφήμιση