HomeΕΚΛΟΓΕΣΑνανέωσε τη θητεία του στο δήμο Γόρτυνας ο Μ. Κοκολάκης

Ανανέωσε τη θητεία του στο δήμο Γόρτυνας ο Μ. Κοκολάκης

Η πρώτη του δήλωση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανανέωσε τη θητεία του ως δήμαρχος Γόρτυνας ο Μιχάλης Κοκολάκης μετά την χθεσινή εκλογική διαδικασία.

Μετά το αποτέλεσμα των εκλογών ο κ. Κοκολάκης δήλωσε:

Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι! Σήμερα νίκησε η Γόρτυνα! Σήμερα είμαστε όλοι νικητές!

Σήμερα οι πολίτες της Γόρτυνας, με την ψήφο τους, έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα, βάζοντας τέλος στον κύκλο της τοξικότητας και της φαυλότητας και αφήνοντας οριστικά στο χθες όσους με τις πράξεις και τις συμπεριφορές τους πλήγωσαν τόσο πολύ τον τόπο μας.

Συνδημότισσες και συνδημότες, Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου! Δεν υπάρχουν λόγια για να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου, για την εμπιστοσύνη και την στήριξή σας στην Μεγάλη Γόρτυνα! Σε όλους τους υποψηφίους μας! Να είστε βέβαιοι ότι την εμπιστοσύνη σας δεν θα την προδώσουμε ποτέ…!

Προχωράμε ενωμένοι! Με ελπίδα, με αισιοδοξία, με όραμα, με πίστη στις δυνατότητες του τόπου μας, με πίστη στους ανθρώπους του τόπου μας! Απλώνουμε το χέρι σε όλες και σε όλους, ό,τι και αν ψήφισαν, ό,τι και αν επέλεξαν στην κάλπη. Σε αυτή την νικηφόρα πορεία, στον κοινό μας αγώνα για το παρόν και το μέλλον μας, είμαστε όλοι μαζί!

Μας περιμένει πολλή δουλειά… Έχουμε μπροστά μας μεγάλες ευκαιρίες και προκλήσεις. Έχουμε ακόμα πολλές κορυφές να κατακτήσουμε! Μαζί θα πετύχουμε! Μαζί για την Μεγάλη Γόρτυνα που ονειρευόμαστε! Για την Μεγάλη Γόρτυνα που μας αξίζει…!

Διαφήμιση
Διαφήμιση