HomeΕΚΛΟΓΕΣΝίκος Χαρδαλιάς: «Θα δώσουμε αγώνα για μια καλύτερη και ασφαλέστερη Αττική»

Νίκος Χαρδαλιάς: «Θα δώσουμε αγώνα για μια καλύτερη και ασφαλέστερη Αττική»

Νέος περιφερειάρχης Αττικής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο νέος περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλίας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την εκλογή του. «Θα δώσουμε αγώνα για μια καλύτερη και ασφαλέστερη Αττική», είπε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά ο κ. Χαρδαλιάς δήλωσε: «Συμπολίτες μου. Σας ζήτησα την ψήφο σας και μου δώσατε την καρδιά σας. Με εμπιστευτήκατε και μου δώσατε ισχυρότατη εντολή αλλά και ξεχωριστή δύναμη να πάμε την Αττική μας, τον τόπο μας μπροστά. Σας ευχαριστώ πολύ. Είμαι πραγματικά ευγνώμων. Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη του και την ευκαιρία που μου δίνει να παλέψω για τον τόπο μας. Ευχαριστώ τους 214 μαχητές – υποψηφίους μας στις οχτώ Περιφερειακές Ενότητες του Λεκανοπεδίου, στις 66 μοναδικές γειτονιές της Αττικής.

Ευχαριστώ τους εθελοντές μας που έδωσαν έναν μοναδικό αγώνα αυτές τις εβδομάδες και θέλω να συγχαρώ μέσα από την καρδιά μου τους ανθυποψηφίους μου για τον δικό τους αγώνα. Μαζί καλούμαστε άλλωστε να περπατήσουμε τα επόμενα χρόνια και προσμένω στη συνεργασία τους. Προσμένουμε στη συνεννόηση μας. Γνωρίζω πάρα πολύ καλά ότι η ευθύνη που αναλαμβάνω, αν μη τι άλλο, είναι τεράστια και υπόσχομαι να κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας και κυρίως να τιμήσω την εντολή σας. Ξέρω ότι το έργο μας είναι πολύ δύσκολο, αλλά μπορούμε και να είστε σίγουροι θα τα καταφέρουμε γιατί μιλάμε για τη ζωή μας, μιλάμε για το αύριο των παιδιών μας.

Από σήμερα ξεκινάμε όλοι μαζί τον αγώνα για μια καλύτερη, ποιοτικότερη και κυρίως ασφαλέστερη Αττική. Και στον αγώνα αυτό δεν περισσεύει κανείς, ανεξάρτητα τι ψήφισε σήμερα. Θέλουμε όλους τους ενεργούς πολίτες δίπλα μας, γιατί όλοι μαζί σήμερα νικήσαμε. Όλοι μαζί θα παλέψουμε τα επόμενα πέντε χρόνια και όλοι μαζί να είστε σίγουροι θα τα καταφέρουμε».

ertnews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση