HomeHL-9Ένταση σε εκλογικό τμήμα όταν η δικαστική αντιπρόσωπος άνοιξε την κάλπη

Ένταση σε εκλογικό τμήμα όταν η δικαστική αντιπρόσωπος άνοιξε την κάλπη

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η εκλογική διαδικασία στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένταση σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε εκλογικό τμήμα του Ηρακλείου όταν η δικαστική αντιπρόσωπος άνοιξε την κάλπη ενώ είχε ήδη ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost  το περιστατικό συνέβη στο Μποσοδάκειο με τη δικαστική αντιπρόσωπο να διαπιστώνει ότι η κάλπη δεν είχε κλείσει καλά και την άνοιξε για να την ξανακλείσει.

Τότε δημιουργήθηκε ένταση με εκλογικό αντιπρόσωπο. Στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία που όμως δεν επενέβη. Στη συνέχεια η εκλογική διαδικασία συνεχίστηκε κανονικά.

Ομαλά η διαδικασία σε Ηράκλειο και Λασίθι

Την ίδια ώρα συνεχίζεται ομαλά η διαδικασία των εκλογών στις περιφερειακές ενότητες Ηρακλείου και Λασιθίου Κρήτης. Η προσέλευση των ψηφοφόρων από την έναρξη κιόλας της διαδικασίας, είναι ικανοποιητική, χωρίς ωστόσο να δημιουργούνται ουρές έξω από τα εκλογικά τμήματα.

Από τις ελάχιστες περιπτώσεις μικροπροβλημάτων που καταγράφηκαν ήταν, σύμφωνα με τη Γενική Διευθύντρια Εσωτερικών Λειτουργιών της Περιφέρειας Κρήτης και υπεύθυνη των εκλογών Μαρία Ραπτάκη, η λειτουργία ενός τάμπλετ σε εκλογικό τμήμα, που όμως αποκαταστάθηκε.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, στα 616 εκλογικά τμήματα οι ψηφοφόροι είναι 258.567, ενώ στο Λασίθι στα 181 εκλογικά τμήματα, οι ψηφοφόροι είναι 68.075.

Ρέθυμνο: Χωρίς προβλήματα ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία

Χωρίς προβλήματα ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία στις 7.00 το πρωί, στους πέντε δήμους της Π.Ε Ρεθύμνου με τις εφορευτικές επιτροπές και του αντιπροσώπους να προσέρχονται και τη ροή των εκλογέων να είναι ομαλή στα 223 εκλογικά τμήματα με τις δύο κάλπες που αφορούν σε δήμο και περιφέρεια.

Χωρίς προβλήματα και στα Χανιά

Χωρίς προβλήματα εξελίσσεται από τις 7 το πρωί η η εκλογική διαδικασία στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Οι εκλογικοί αντιπρόσωποι βρέθηκαν από νωρίς τις θέσεις τους και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές .

Η διαδικασία των εκλογών εξελίσεται ομαλά και στους επτά Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση