HomeΕΚΛΟΓΕΣΜιχάλης Καραμαλάκης: «Τα θέλουμε όλα στο φως και λυπούμαστε που κάποιοι νιώθουν άβολα»

Μιχάλης Καραμαλάκης: «Τα θέλουμε όλα στο φως και λυπούμαστε που κάποιοι νιώθουν άβολα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χείμαρρος ήταν ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Μιχάλης Καραμαλάκης, στην τελευταία του προεκλογική ομιλία από τη Νέα Αλικαρνασσό. Επανέλαβε πως την επόμενη μέρα θα προχωρήσει με «διαφάνεια και καθαρές κουβέντες», τονίζοντας πως ο δήμος Ηρακλείου δεν μπορεί να προχωρήσει μπροστά, με σκιές και ερωτηματικά.

unnamed-21

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο η Πόλη Μας», σημείωσε εμφατικά:

«Έλεγχος και λογοδοσία. Διαφάνεια και καθαρές κουβέντες για το τι παραλαμβάνουμε ώστε να ξέρουμε πως θα προχωρήσουμε την επόμενη ημέρα. Χωρίς υπεκφυγές και αστερίσκους. Λυπούμαστε που κάποιοι ένιωσαν άβολα με αυτό. Δεν ήταν σκοπός μας. Σκοπός μας είναι να μπορέσουμε να διακυβερνήσουμε αυτόν τον τόπο με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Με σκιές και ερωτηματικά δεν προχωράμε μπροστά. Εμείς τα θέλουμε όλα στο φως».

unnamed-20

Ξεκάθαρη στρατηγική για να γίνει η Νέα Αλικαρνασσός το κέντρο της ανάπτυξης

Ξεκάθαρο μήνυμα για την αλλαγή της εικόνας της Νέας Αλικαρνασσού, ώστε μέσα στην επόμενη πενταετία να καταστεί αναπτυξιακός πόλος, έστειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο η Πόλη Μας» Μιχάλης Καραμαλάκης.

Κλείνοντας την αυλαία της προεκλογικής περιόδου, ο Μ. Καραμαλάκης περιέγραψε βήμα – βήμα τις ενέργειες που θα γίνουν ώστε «η εμβληματική αυτή περιοχή να μεταμορφωθεί σε μια σύγχρονη και βιώσιμη πόλη, μέσα στην πόλη», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής: «Φίλες και Φίλοι η Νέα Αλικαρνασσός την επόμενη πενταετία γίνεται το κέντρο της ανάπτυξης. Μια νέα πόλη μέσα στην πόλη. Κυρίαρχο ζήτημα για την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής, είναι η διεκδίκηση, διασφάλιση και αξιοποίηση της ευρύτερης έκτασης του Αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης» προς όφελος της πόλης και των κατοίκων της. Είναι η ώρα της αδιαπραγμάτευτης διεκδίκησης και συμμετοχής του Δήμου στο ζήτημα της παραχώρησης του χώρου του Αεροδρομίου του Ηρακλείου.

Έχουμε μια μοναδική και καθοριστική δυνατότητα να δημιουργήσουμε μια πρότυπη αστική ανάπτυξη σε μια από τις πιο σημαντικές, και στρατηγικού χαρακτήρα ζώνες του κόλπου του Ηρακλείου. Είναι επιτακτική ανάγκη και στρατηγική επιλογή, ο σχεδιασμός για την αξιοποίηση του χώρου του αεροδρομίου, των φυλακών και των εκατοντάδων στρεμμάτων της ευρύτερης περιοχής μέχρι και την θάλασσα καθώς μια τεράστια έκταση γης απελευθερώνεται και η οποία μας δίνει την δυνατότητα σχεδιασμού μιας νέας ελκυστικής, σύγχρονης, βιώσιμης πόλης μέσα στην πόλη που μπορεί να καταστεί πόλος ορθολογικής και αειφόρου ανάπτυξης. Με την χωροθέτηση δημόσιων χώρων, με ζώνες πρασίνου που θα δημιουργήσουν ένα ελκυστικό και ποιοτικό περιβάλλον. Η μεταφορά των φυλακών, εκτός του αστικού ιστού του Ηρακλείου, η εναρμόνιση του υφιστάμενου πολεοδομικού σχεδιασμού της Νέας Αλικαρνασσού με νέο σχέδιο και η αναλυτική μελέτη με προτάσεις χρήσεων γης σε ολόκληρη την παραλιακή ζώνη αλλάζει άρδην το τοπίο για την Νέα Αλικαρνασσό».

 

unnamed-22

Οι άνθρωποι που εγκατέλειψαν το Ηράκλειο, ζητούν ξανά την ψήφο των πολιτών

Ηχηρό μήνυμα στους πολίτες του Ηρακλείου, έστειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Μιχάλης Καραμαλάκης, από τη Νέα Αλικαρνασσό, όπου πραγματοποίησε την τελευταία προεκλογική του ομιλία ενόψει των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο η Πόλη Μας», σημείωσε πως «δυνάμεις με ετερόκλητα στοιχεία ενώθηκαν με μοναδικό σκοπό τα αξιώματα και τις καρέκλες» και κάλεσε τους πολίτες να δώσουν την απάντηση που τους ταιριάζει μέσω της κάλπης. «Να σας το πω πιο απλά; Οι άνθρωποι που σας ξέχασαν και σας εγκατέλειψαν ζητούν εκ νέου την ψήφο σας. Είναι εκείνοι που καθημερινά δημοσιεύματα τους αποδίδουν ευθύνες για κακοδιαχείριση και παραλείψεις. Και παρόλα αυτά επιθυμούν να συνεχίσουν την θητεία τους στον Δήμο. Έχοντας ενώσει δυνάμεις και στοιχεία έως σήμερα ετερόκλητα με μοναδικό σκοπό τα αξιώματα και τις καρέκλες. Εσείς θα τους δώσετε την απάντηση πού τους ταιριάζει την ερχόμενη Κυριακή».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση