HomeΕΚΛΟΓΕΣΕλένη Ταμπακάκη: «Έχουμε ξεκάθαρη πρόταση για την πόλη»

Ελένη Ταμπακάκη: «Έχουμε ξεκάθαρη πρόταση για την πόλη»

Υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος «Ηράκλειο για Σένα - Μαρία Καναβάκη»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας άνθρωπος με μεγάλη κοινωνική δράση είναι η υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος «Ηράκλειο για Σένα – Μαρία Καναβάκη», Ελένη Ταμπακάκη. Άνθρωπος της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Αν και πτυχιούχος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών εκείνη επέλεξε το χώρο της υγείας.
img_4240
«Σήμερα, σε καιρούς δύσκολους που η εμπιστοσύνη σε πολιτικούς και πολιτικές δεν είναι ιδιαίτερα ισχυρή, το να εκθέτει κάποιος τον εαυτό του στη διεκδίκηση μιας θέσης στα πολιτικά δρώμενα φαντάζει πράξη σχεδόν ηρωική.
Όταν όμως συναντάς ανθρώπους, οι οποίοι συντάσσονται με τις αρχές, τις αξίες και τις απόψεις σου, τότε δεν έχεις άλλη επιλογή από το να γίνεις συμμέτοχος στη διαδικασία αυτή»
αναφέρει η ίδια, η οποία καλεί τους δημότες του Ηρακλείου να γίνουν συμμέτοχοι, δίνοντάς την ψήφο εμπιστοσύνης τους για ένα Δήμο πιο ασφαλή, που θα σέβεται τους πολίτες, θα προάγει την κοινωνική ευημερία και την πολιτιστική κληρονομιά.

«Συνεχίζω να ζω και να ονειρεύομαι σε μια πόλη που χρόνο με το χρόνο κερδίζει την αίγλη που της αξίζει».

img_0530
«Έχουμε ξεκάθαρη πρόταση για την πόλη. Δεν διψάμε για εξουσία και δεν μας κρατάνε υποχρεώσεις. Η Επικεφαλής μας ηγείται. Δεν ακολουθεί. Χαράσουμε το δικό μας και μόνο δρόμο. Δεν είμαστε η συνέχεια κανενός. Δεν θα γίνουμε το δεκανίκι κανενός. Θα είμαστε οι νικητές των εκλογών», τονίζει χαρακτηριστικά.