HomeΕΚΛΟΓΕΣΠεριοδεία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε Άγια Μύρωνα, Κάτω Ασίτες και Πενταμόδι

Περιοδεία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε Άγια Μύρωνα, Κάτω Ασίτες και Πενταμόδι

Τι συζήτησαν με τους κατοίκους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Περιοδεία σε Άγιο Μύρωνα, Κάτω Ασίτες και Πενταμόδι πραγματοποίησε χθες, Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με επικεφαλής τον Δημήτρη Δουλουφάκη, υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου. Στην περιοδεία συμμετείχε και η Θάλεια Πετράκη, υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», καθώς και υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.

Οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» συνομίλησαν με τους κατοίκους και τους παραγωγούς των περιοχών για τα προβλήματα και τα θέματα που αντιμετωπίζουν στην ύπαιθρο, για τα προβλήματα λόγω του υψηλού κόστους παραγωγής και τις κάτω του κόστους τιμές των προϊόντων που επιβάλλουν μεγαλέμποροι. Επίσης συζήτησαν για τα χάλια του αγροτικού οδικού δικτύου, αλλά και το νερό άρδευσης, για το οποίο οι βιοπαλαιστές αγρότες βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ο Δημήτρης Δουλουφάκης κάλεσε τους κατοίκους να δουν ποιοι είναι οι αίτιοι για αυτή την κατάσταση που βιώνουν, από την μη κάλυψη των αναγκών τους σε Υγεία, Παιδεία, κτλ, αλλά και τη γενικότερη υποβάθμιση της υπαίθρου. Σημείωσε ότι αυτή είναι η κατεύθυνση της αντιλαϊκής πολιτικής που υπηρέτησαν και υπηρετούν οι κυβερνήσεις, πλάι – πλάι με τις δημοτικές αρχές και την περιφερειακή διοίκηση, που από τη μία εμφανίζονται ως «προστάτες» των μικρομεσαίων αγροτών, με ανέξοδα λόγια συμπάθειας, και από την άλλη στηρίζουν τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων και των μεγαλοαγροτών. Είναι αυτοί που υλοποιούν πρόθυμα την ΚΑΠ της ΕΕ, μέσω του «Στρατηγικού Σχεδίου Ανάπτυξης του Πρωτογενή Τομέα» της Περιφέρειας, που θα οδηγήσει στο ξεκλήρισμα των μικρομεσαίων αγροτοκτηνοτρόφων και των αλιέων και με άμεσο αποτέλεσμα την ερήμωση της υπαίθρου.

Τέλος, οι υποψήφιοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» τόνισαν ότι η ψήφος σε αυτές τις εκλογές είναι πολιτική και κάλεσαν τους κατοίκους να αξιοποιήσουν την πείρα τόσων χρόνων. Να μη σταθούν σε υποχρεώσεις και εξυπηρετήσεις σε υποψήφιους άλλων συνδυασμών διότι είναι κοινά τα αντιλαϊκά προγράμματα των άλλων συνδυασμών και την επόμενη μέρα θα τα βρουν μπροστά τους. Αντίθετα πρέπει και να καθορίσουν πόσους περισσότερους εκφραστές των δικών τους συμφερόντων θα επιλέξουν για τον Δήμο και την Περιφέρεια

Στις 8 του Οκτώβρη να βάλουν ως κριτήριο ψήφου την ίδια τους την καθημερινότητα, την ίδια τους την ζωή και να δώσουν μια σαφή απάντηση, δυναμώνοντας τη «Λαϊκή Συσπείρωση»!

Διαφήμιση
Διαφήμιση