HomeΕΚΛΟΓΕΣΜε το ερωτηματολόγιο στο χέρι, πόρτα – πόρτα στην οδό Δαιδάλου ο Αλέξης Καλοκαιρινός

Με το ερωτηματολόγιο στο χέρι, πόρτα – πόρτα στην οδό Δαιδάλου ο Αλέξης Καλοκαιρινός

«Συζητάμε και καταθέτουμε προτάσεις ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και τόνωσης της εμπορικής αγοράς»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην οδό Δαιδάλου, έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους του Ηρακλείου, βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» Αλέξης Καλοκαιρινός μαζί με υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού, συνεχίζοντας όπως και σε άλλα σημεία της πόλης να συζητά με καταστηματάρχες και πολίτες για τη βελτίωση της καθημερινότητάς αλλά και να ανταλλάσσει απόψεις και προτάσεις για το μέλλον του Ηρακλείου.

Ο Αλέξης Καλοκαιρινός διένειμε και στους επαγγελματίες της Δαιδάλου το ερωτηματολόγιο που δημιούργησε ο ίδιος, με στόχο να ενισχύσει τον διάλογο και να καταγραφούν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην οδό Δαιδάλου. Την ίδια μάλιστα τακτική έχει εφαρμόσει και σε άλλους εμπορικούς δρόμους, με στόχο να μεταφερθούν με τον πιο σαφή τρόπο οι απόψεις των επαγγελματιών.

kalokairinos_daidalou_1 kalokairinos_daidalou_3

Οι καταστηματάρχες, που υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό τον υποψήφιο δήμαρχο, περίμεναν αυτό το ερωτηματολόγιο και ζήτησαν να ενισχυθεί ο εμπορικός χαρακτήρας της πόλης με οφέλη και για τους εργαζόμενους. «Συζητάμε και καταθέτουμε προτάσεις ενίσχυσης της επιχειρηματικό-τητας και τόνωσης της εμπορικής αγοράς. Ενισχύουμε την αναπτυξιακή προοπτική με σχεδιασμό για τη δημιουργία των απαραίτητων υποδομών και δημιουργίας περιβάλλοντος για την ανάδειξη της επιχειρηματικότητας σε ολόκληρο το Δήμο Ηρακλείου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Καλοκαιρινός αναφερόμενος στο πρόγραμμα της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη».

Διαφήμιση
Διαφήμιση