HomeHL-LifestyleΤομ Κρουζ: Καλείται να πληρώσει τα δίδακτρα της κόρης του, Σούρι

Τομ Κρουζ: Καλείται να πληρώσει τα δίδακτρα της κόρης του, Σούρι

Η διατροφή που έδινε ο διάσημος ηθοποιός αυτά τα χρόνια ανερχόταν στα 400.000 δολάρια τον χρόνο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Τομ Κρουζ μπορεί τελικά να είναι αυτός που θα συνεισφέρει σημαντικά στα δίδακτρα του κολεγίου της κόρης του Σούρι, παρά το γεγονός ότι έχει αποξενωθεί από αυτήν μετά το διαζύγιό του με την Κέιτι Χολμς το 2012.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca, το ποσό που δίνει ο Κρουζ για τη διατροφή του παιδιού φέρεται να ανέρχεται λίγο πάνω από 33.000 δολάρια τον μήνα, συνολικά περίπου 400.000 δολάρια το χρόνο. Μαζί με αυτά, ο ηθοποιός καλείται να πληρώσει για τα έξοδα της Σούρι, συμπεριλαμβανομένων των ιατρικών, εκπαιδευτικών, κολεγιακών και άλλων εξόδων.

Αν και ο Κρουζ δεν θα έχει λόγο στο κολέγιο που θα επιλέξει η Σούρι, φαίνεται πιθανό ότι θα είναι αυτός που θα πληρώσει τα δίδακτρα. Η Σούρι φέρεται να ενδιαφέρεται να σπουδάσει μόδα σε κάποια σχολή υψηλού κύρους στη Νέα Υόρκη.

Ωστόσο, τα 18α γενέθλιά της είναι τον Απρίλιο του επόμενου έτους, πράγμα που σημαίνει ότι η Χολμς δεν θα λαμβάνει πλέον τη μηνιαία διατροφή από τον Κρουζ. Υπάρχουν διάφορα σενάρια για το πώς θα πληρώσουν τα δίδακτρα της Σούρι, είτε η Χολμς μέσω της αποταμίευσης, είτε ο Κρουζ θα παρατείνει τις πληρωμές μέχρι να αποφοιτήσει.

Πάντως, παρά την αποξένωση πατέρα και κόρης, ο Κρουζ συνέχισε να παρέχει οικονομική υποστήριξη στην κόρη του.

protothema.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση