HomeHL-LifestyleΟΑΚΑ: Ο… προφητικός Χοσέ από τις «Σαββατογεννημένες» – «Αυτά τα στάδια που φτιάχνετε, θα είναι γερά;»

ΟΑΚΑ: Ο… προφητικός Χοσέ από τις «Σαββατογεννημένες» – «Αυτά τα στάδια που φτιάχνετε, θα είναι γερά;»

 «Πόσο μπροστά» γράφουν στα social media

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Είκοσι χρόνια μετά την πρώτη τηλεοπτική μετάδοση της σειράς «Σαββατογεννημένες», ο Γιώργος Καπουτζίδης γίνεται ξανά viral.

Με αφορμή τις εξελίξεις με το στέγαστρο Καλατράβα στο ΟΑΚΑ, η «προφητεία» του Χοσέ, υπαλλήλου της Σούλας, που μισεί τους Έλληνες, έρχεται ξανά στην επιφάνεια.

Στο απόσπασμα που αναπαράγεται όλο και περισσότερο τα τελευταία εικοσιτετράωρα στα social media, ο Χοσέ ρωτά με καχυποψία τη «σενιόρα Σούλα», την οποία υποδύεται η Ράνια Σχίζα, πού βρήκε η Ελλάδα τα λεφτά για να κάνει Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δείτε το βίντεο

@marinavas4 τόσο μπροστά.. #fy #savvatogennimenes #jose #kalatrava #χοσε #σαββατογεννημενες #οακα #greektv ♬ πρωτότυπος ήχος – Marina Vasilaki

«Αυτά τα στάδια που φτιάχνετε, θα είναι γερά ή θα αρχίσουν… θα στέκονται ή θα πέφτουν οι τοίχοι;», συνεχίζει και ακολουθεί η επόμενη απορία: «Αν, λέω αν, αρχίσουν και γκρεμίζονται και μένουν μισά, θα τα κάνουν κι αυτά αγαλματάκια και θα τα πουλάνε;», προκαλώντας την οργή της Σούλας, με έναν ακόμη ομηρικό καβγά να ξεσπά ανάμεσά τους.

Πολλοί από εκείνους που αναδημοσίευσαν το βίντεο στο Twitter, σχολίασαν, μεταξύ άλλων: «Τα είχε πει ο Καπουτζίδης», «Τόσο μπροστά».

Δείτε περισσότερα

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση