HomeΕΚΛΟΓΕΣΣτην Έβανς, με το εξειδικευμένο ερωτηματολόγιό του ο Αλέξης Καλοκαιρινός

Στην Έβανς, με το εξειδικευμένο ερωτηματολόγιό του ο Αλέξης Καλοκαιρινός

«Στόχος μας η στήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας - Άμεσες παρεμβάσεις σε προβλήματα των καταστηματαρχών»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με στοχευμένες και ουσιαστικές επισκέψεις του σε δρόμους που χτυπά η «καρδιά» του εμπορίου της πόλης, ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» Αλέξης Καλοκαιρινός καταγράφει τον παλμό της επιχειρηματικότητας, καταθέτοντας προτάσεις και λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν.

Στο πλαίσιο αυτό βρέθηκε μαζί με υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού «Δικαίωμα στην Πόλη» και στην οδό Έβανς, όπου τον περίμενε θερμή υποδοχή από τους καταστηματάρχες αλλά και τους περαστικούς, συνομιλώντας με όλους για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Ο Αλέξης Καλοκαιρινός διένειμε στους εμπόρους που δραστηριοποιούνται στην Έβανς – όπως έκανε και στους συναδέλφους τους σε άλλους εμπορικούς δρόμους – το πρωτοποριακό και εξειδικευμένο για το συγκεκριμένο δρόμο ερωτηματολόγιο που έχει δημιουργήσει, με στόχο να καταγραφούν προβληματισμοί και οι προτάσεις για την βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Η οδός Έβανς άλλωστε, που αποτελείται από δύο τμήματα «διαφορετικών ταχυτήτων» καθώς το ένα από αυτά έχει πεζοδρομηθεί και το άλλο έχει παράλληλη κίνηση οχημάτων, θεωρείται ένας από τους πιο εμπορικούς δρόμους της πόλης.

«Στόχος μας είναι η ενίσχυση της υγιούς επιχειρηματικότητας» ανέφερε ο Αλέξης Καλοκαιρινός, τονίζοντας: «Με τις κατάλληλες παρεμβάσεις, τις προτάσεις και τις ιδέες που θα διατυπωθούν, μπορούμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα και να βάλουμε τις βάσεις για την ανάπτυξη και στήριξη ακόμη περισσότερων δραστηριοτήτων, τόσο στο κέντρο της πόλης, όσο και περιφερειακά.».

Διαφήμιση
Διαφήμιση