HomeΕΚΛΟΓΕΣΕνθουσιώδης υποδοχή για τον Μ. Καραμαλάκη στον Μασταμπά

Ενθουσιώδης υποδοχή για τον Μ. Καραμαλάκη στον Μασταμπά

Μικροί και μεγάλοι ανέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με την αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου να έχει ξεκινήσει, ο Μιχάλης Καραμαλάκης, συνεχίζει με αμείωτη ένταση να «οργώνει» το Ηράκλειο απ’ άκρη σε άκρη του. Ο επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας» συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού, βρέθηκε για μια ακόμη φορά στο Μασταμπά και τη Λεωφόρο Ιωνίας όπου έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες, αφού στο πρόσωπο του κ. Καραμαλάκη διακρίνουν τον άνθρωπο που θα μπορέσει να βελτιώσει την εικόνα του Ηρακλείου από την επομένη κιόλας των εκλογών.

Μικροί και μεγάλοι ανέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην περιοχή καθημερινά αλλά και τις προτάσεις και τις σκέψεις τους, για την άμεση επίλυση τους. Παράλληλα αναπτύχθηκαν και οι οραματικές κατευθύνσεις του συνδυασμού για ένα σύγχρονο και ανθρώπινο Ηράκλειο.

Με την ολοκλήρωση της περιοδείας στην περιοχή, ο Μιχάλης Καραμαλάκης δήλωσε:

«Συνεχίζουμε ασταμάτητα την επικοινωνία μας με τους δημότες και τους φορείς του Ηρακλείου, για να αφουγκραστούμε προσεκτικά τα αιτήματα, τις προτάσεις, τα σχέδια και τις βλέψεις τους για το μέλλον του Δήμου. Η παράταξη μας «Ηράκλειο, η Πόλη μας», επανέλαβε τη δέσμευσή της πως θα είναι κοντά στους δημότες και να εργαστεί με όλες της τις δυνάμεις, για την άμεση βελτίωση των συνθηκών ζωής και της καθημερινότητάς τους. Η εικόνα του Μασταμπά θα βελτιωθεί άρδην, αρκεί οι πολίτες να πιστέψουν στο πρόγραμμά μας και την δυνατότητά μας για να κάνουμε πράξη όλα όσα αναφέρουμε».

Διαφήμιση
Διαφήμιση