HomeΕΚΛΟΓΕΣΘανάσης Παπανικολάου: Τιμή στους πεσόντες ήρωες της Αγίας Βαρβάρας

Θανάσης Παπανικολάου: Τιμή στους πεσόντες ήρωες της Αγίας Βαρβάρας

Εγκάρδιο μήνυμα στήριξης από τη Ζάμπια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Ο υποψήφιος δήμαρχος Γόρτυνας και επικεφαλής της παράταξης «Γόρτυνα Νέα Εποχή», Πτέραρχος ε.α. Αθανάσιος Παπανικολάου, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού, παρακολούθησε την Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία στην Εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας και την επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων ηρώων Αγιοβαρβατιτών αγωνιστών.
«Τιμούμε τους πεσόντες και όλους τους αγωνιστές της Αγίας Βαρβάρας, που έχυσαν το αίμα τους και πολέμησαν σε όλους τους εθνικούς αγώνες.

Κλίνουμε ευλαβικά το γόνυ, η θυσία τους αποτελεί φάρο τιμής και υπερηφάνειας για τις επόμενες γενιές», ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Παπανικολάου.

33333333333333333333

Θανάσης Παπανικολάου: Εγκάρδιο μήνυμα στήριξης από τη μακρινή Ζάμπια!

Εγκάρδιο μήνυμα στήριξης της υποψηφιότητας του Πτεράρχου ε.α. Αθανασίου Παπανικολάου, για τον δημαρχιακό θώκο στο δήμο της Γόρτυνας, απέστειλε ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Νικόλαος Γουρδούπης, Υποστράτηγος ε.α., τέως Διευθυντής του Σώματος των Στρατιωτικών Ιερέων του ΓΕΕΘΑ, αναφερόμενος μάλιστα και στην πολύχρονη στήριξη του ιεραποστολικού έργου της Μητροπόλεως Ζάμπιας και Μοζαμβίκης.

Άλλωστε, οι δύο πρώην στρατιωτικοί, έχουν πάρα πολλές επισκεφθεi την ιδιαίτερη αυτή περιοχή της Αφρικής μετά από προτροπή του Μητροπολίτη Ζάμπιας και Μοζαμβίκης κ.κ. Ιωάννη, ενώ ο κ. Αθανάσιος Παπανικολάου είναι ο Γενικός Γραμματέας του του ιεραποστολικού συλλόγου της Ιεράς Μητροπόλεως Ζάμπιας «Ο ΣΠΟΡΕΑΣ».

66666666666666666666666

Επίσης, ο ίδιος ο Μητροπολίτης Ζάμπιας και Μοζαμβίκης κ.κ. Ιωάννης, απέστειλε το παρακάτω βίντεο, στο Πτέραρχο ε.α. Αθανάσιο Παπανικολάου:

Στο μήνυμά του ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Νικόλαος Γουρδούπης, αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί μου φίλοι,

θα ήθελα να καταθέσω στην αγάπη σας μερικές σκέψεις για τον αγαπητό μου φίλο και υποψήφιο Δήμαρχο Γόρτυνας πτέραρχο Αθανάσιο Παπανικολάου!»

kenoyrgia

Διαφήμιση
Διαφήμιση