HomePost ItΧάρης Μαμουλάκης: Συνέντευξη στον ΑΝΤ1

Χάρης Μαμουλάκης: Συνέντευξη στον ΑΝΤ1

«Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μίλησαν και μίλησαν εκκωφαντικά, δίνοντας ένα συγκεκριμένο μήνυμα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία μίλησε ο Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, στον ANT1 και την εκπομπή «Πρόσωπο Με Πρόσωπο» με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο Χάρης Μαμουλάκης ανέφερε ότι η κοινωνία και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μίλησαν και μίλησαν εκκωφαντικά, δίνοντας ένα συγκεκριμένο μήνυμα. Ένα μήνυμα ανανέωσης, ανασυγκρότησης και ανάταξης των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπό ένα πρίσμα λίγο πιο φρέσκο.

Αναφερόμενος στα επικριτικά σχόλια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τόνισε ότι καλό είναι να πέσει η σκόνη και ότι είναι ακόμα νωπό το αποτέλεσμα, ενώ ως προς την ενότητα της επόμενης μέρας, ο Χάρης Μαμουλάκης επεσήμανε ότι ο Αλέξης Τσίπρας και η συμμετοχή των πολιτών σε αυτή την εσωκομματική διαδικασία συνιστούν παράγοντες εγγύησης για το κόμμα.

Τόνισε επίσης ότι ο Σωκράτης Φάμμελος είναι ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας με ομόφωνη απόφαση των βουλευτών πριν από τις εσωκομματικές εκλογές και συνεχίζει να είναι και σήμερα. «Συνεπώς δεν υπάρχει ζήτημα για το πώς θα ασκήσουμε τα καθήκοντά μας ως Αξιωματική Αντιπολίτευση» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Χάρης Μαμουλάκης.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση