HomeΕΚΛΟΓΕΣΑλέξης Καλοκαιρινός: Η Νέα Αλικαρνασσός μπορεί να αποτελέσει την ατμομηχανή της ανάπτυξης και οι κάτοικοι να εισπράξουν τα οφέλη της

Αλέξης Καλοκαιρινός: Η Νέα Αλικαρνασσός μπορεί να αποτελέσει την ατμομηχανή της ανάπτυξης και οι κάτοικοι να εισπράξουν τα οφέλη της

Ξεκάθαρο και ισχυρό μήνυμα νίκης από το εκλογικό κέντρο της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» στη Νέα Αλικαρνασσό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε έντονο πανηγυρικό κλίμα και με μεγάλη συμμετοχή κατοίκων της Νέας Αλικαρνασσού, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής μια ακόμη συνάντηση του υποψηφίου δημάρχου Ηρακλείου και επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» Αλέξη Καλοκαιρινό, στο εκλογικό κέντρο της παράταξης στην οδό Ηροδότου.

Παρά τη βροχή που έπεφτε κατά διαστήματα, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να συνομιλήσει από κοντά με τον Αλέξη Καλοκαιρινό, εκφράζοντας με κάθε τρόπο τον ενθουσιασμό του για την πορεία νίκης της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη». Η ατμόσφαιρα έπαιρνε ιδιαίτερο τόνο και από τα διερχόμενα αυτοκίνητα, που με τις κόρνες τους έδιναν άλλο τόνο στην εκδήλωση της παράταξης.

kalokairinos_alikarnasos_1

Ο Αλέξης Καλοκαιρινός στον σύντομο χαιρετισμό του, έστειλε ισχυρό μήνυμα νίκης της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» λέγοντας ότι οι πολίτες την εμπιστεύονται για την επόμενη μέρα στο Δήμο Ηρακλείου. Καταχειροκροτούμενος από τους παρευρισκόμενους, ο υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε με έμφαση στην γεμάτη συναίσθημα ομιλία του ότι θεωρεί τη Νέα Αλικαρνασσό πολύτιμο κομμάτι του Δήμου Ηρακλείου, που μπορεί να αποτελέσει την ατμομηχανή της ανάπτυξης, εισπράττοντας παράλληλα και τα οφέλη της.

«Και με ήλιο και με βροχή θα με βλέπετε διαρκώς και μαζί θα πάμε την πόλη μπροστά, γιατί την αγαπάμε τη Νέα Αλικαρνασσό με την ιδιαίτερη ταυτότητά της και χαρακτηριστικά της τα οποία θα διατηρήσουμε θα ενισχύσουμε και θα αναδείξουμε. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη Νέα Αλικαρνασσό και δεν θα αφήσουμε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Καλοκαιρινός, φέρνοντας ως παράδειγμα τη διεκδίκηση, διασφάλιση και αξιοποίηση της ευρύτερης έκτασης του Αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης».

Παράλληλα εξήγησε ότι πρώτη προτεραιότητα της επόμενης ημέρας θα είναι η εκπόνηση ειδικού σχεδίου που θα προβλέπει «διπλή ανάπλαση» η οποία θα συνδέει την απομάκρυνση του αεροδρομίου με την πολεοδομική, οικονομική και κοινωνική αναγέννηση του Ηρακλείου συνολικά και της Νέας Αλικαρνασσού ειδικότερα.

kalokairinos_alikarnasos_3

Ειδική αναφορά έκανε και στην αξιοποίηση του Δημοτικού κτιρίου Φάρος και τη μετατροπή του σε Κέντρο Μικρασιατικού Ελληνισμού, ενθυμούμενος παράλληλα και την έκθεση που οργάνωσε ο ίδιος και το Ιστορικό Μουσείο Κρήτης για τον Μικρασιατικό Ελληνισμό αρχές του 2023, στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου, η οποία είχε το αποτύπωμα των ανθρώπων που έχουν ριζώσει στην Αλικαρνασσό.

«Θα προχωρήσουμε όλοι μαζί στην επόμενη ημέρα με αποφασιστικά βήματα για ένα καλύτερο Ηράκλειο» είναι το μήνυμα που έστειλε ο Αλέξης Καλοκαιρινός στο τέλος της εκδήλωσης, από την καρδιά της Νέας Αλικαρνασσού.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση