HomeHL-GreeceΆγιος Δημήτριος: Άγριο ξύλο μεταξύ μαθητριών στο προαύλιο σχολείου – Με ράμματα στο μάτι κατέληξε μία ανήλικη

Άγιος Δημήτριος: Άγριο ξύλο μεταξύ μαθητριών στο προαύλιο σχολείου – Με ράμματα στο μάτι κατέληξε μία ανήλικη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ακόμη μία φορά που γινόμαστε θεατές ενός άγριο σκηνικού μεταξύ ανηλίκων. Αυτή τη φορά οι σοκαριστικές εικόνες μάς έρχονται από τον προαύλιο χώρο ενός σχολείου στον Άγιο Δημήτριο, όπου ανήλικες μαθήτριες καβγαδίζουν άγρια, με την αφορμή να φέρεται να είναι ένα… τσιγάρο.

Στο βίντεο βλέπουμε τα κορίτσια χτυπούν η μία την άλλη με μπουνιές και κλωτσιές, ενώ οι υπόλοιποι μαθητές παρακολουθούν δίχως να επεμβαίνουν, το αντίθετο μάλιστα, τις ενθαρρύνουν να συνεχίσουν, σαν να βρίσκονται θεατές αγώνα σε ρινγκ.

Αποτέλεσμα του άγριου ξύλου είναι να καταλήξει μία από τις εμπλεκόμενες με ράμματα λίγα χιλιοστά κάτω από το μάτι, γεγονός που θα μπορούσε να του προκαλέσει μόνιμη βλάβη στο μάτι, όπως επισήμανε ο δικηγόρος οικογένειας μίας εκ των ανηλίκων.

Γονείς μαθητών μιλώντας για το περιστατικό λένε πως η βία υπήρχε ανέκαθεν, απλά τώρα είναι ανεξέλεγκτη.

«Δεν γίνεται τρεις να τσακώνονται και οι επτά να παρακολουθούν αμέτοχοι. Είναι στρεβλό» δηλώνει ένας γονέας.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ που δείχνουν 52% αύξηση στη βία μεταξύ ανηλίκων συγκριτικά με πέρυσι.

«Φοβόμαστε όλοι, η κοινωνία πρέπει να κάνει κάτι. Τα παιδιά δεν έχουν συναισθήματα πλέον, όλα ξεκινούν από το σπίτι. Δεν γίνεται να πλακώνονται στο ξύλο και τα άλλα να τραβάνε βίντεο» λέει χαρακτηριστικά ένας άλλος γονέας.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση