HomeHL-SportsΜαθητές του 13ου Δημοτικού Σχολείου στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο-Video-

Μαθητές του 13ου Δημοτικού Σχολείου στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο-Video-

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού και της Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με παιδικές φωνές και χαμόγελα γέμισε σήμερας  καθώς, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού (23-30/9) και της Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, η ομάδα μας φιλοξένησε τους μικρούς μαθητές του 13ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου!

Αρχικά, τα παιδιά συνάντησαν τον Τεχνικό Διευθυντή της Elite Ακαδημίας, κ. Θοδωρή Ελευθεριάδη και τον προπονητή της Κ19,  Μανώλη Πατεμτζή, οι οποίοι τους μίλησαν για τα οφέλη και τις αξίες του αθλητισμού, περνώντας το μήνυμα «Χάσουμε, κερδίσουμε, εμείς θα το γλεντήσουμε!».

ikona_viber_2023-09-29_18-51-35-764

Tα παιδιά προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες των προπονητών της ακαδημίας, ενώ γνώρισαν από κοντά τους Λαμπρόπουλο και Νίκο Μαρινάκη, οι οποίοι απάντησαν στις ερωτήσεις τους και μοιράστηκαν μαζί τους τις εμπειρίες τους για τον τρόπο ζωής των επαγγελματιών αθλητών.

ikona_viber_2023-09-29_18-51-35-637

Στην συνέχεια τα παιδιά προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες των προπονητών της ακαδημίας, ενώ γνώρισαν από κοντά τους ποδοσφαιριστές, Κώστα Γιαννούλη, Βασίλη Λαμπρόπουλο και Νίκο Μαρινάκη, οι οποίοι απάντησαν στις ερωτήσεις τους και μοιράστηκαν μαζί τους τις εμπειρίες τους για τον τρόπο ζωής των επαγγελματιών αθλητών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση