HomeHL-9Ελεύθεροι οι δύο για τον εμπρησμό στο ΙΧ

Ελεύθεροι οι δύο για τον εμπρησμό στο ΙΧ

Αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, ο επιχειρηματίας αλλά και ο δράστης του εμπρησμού του αγροτικού αυτοκινήτου στις Μοίρες.

Και οι δύο θα πρέπει να παρουσιάζονται μία φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους, απαγόρευση εξόδου από χώρα ενώ για τον επιχειρηματία και ηθικό αυτουργό της πράξης, του επιβλήθηκε επιπλέον χρηματική ποινή.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Κυριακή, ο επιχειρηματίας έδωσε 500 ευρώ στον 38χρονο προκειμένου να βάλει φωτιά στο αγροτικό καθώς είχε αρκετές διαφορές με τον ιδιοκτήτη του οχήματος.

Μετά τη φωτιά, τα στελέχη του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής αξιοποίησαν τα στοιχεία που βρήκαν αλλά και το υλικό από την κάμερα κλειστού κυκλώματος και εντόπισαν τα ίχνη του δράστη.

Όταν συνέλαβαν τον 38χρονο, εκείνος παραδέχτηκε ότι έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο ενώ κατέθεσε πως έλαβε 500 ευρώ από τον 39χρονο επιχειρηματία για να προχωρήσει σε αυτή τη κίνηση. Το αποτέλεσμα ήταν οι αρχές να συλλάβουν και τον επιχειρηματία ως τον ηθικό αυτουργό της επίθεσης.

Δείτε το Βίντεο από την εμπρηστική επίθεση

Διαφήμιση
Διαφήμιση