HomeHL-TOPΗ σπαρακτική μαντινάδα του πατέρα της 4χρονης Μελίνας που πέθανε μετά από εγχείριση ρουτίνας

Η σπαρακτική μαντινάδα του πατέρα της 4χρονης Μελίνας που πέθανε μετά από εγχείριση ρουτίνας

Σήμερα θα είχε τα γενέθλιά της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

12 κεράκια θα έσβησε σήμερα η 4χρονη Μελίνα αν τον Δεκέμβριο του 2015 δεν είχε αφήσει την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο έπειτα από εγχείριση ρουτίνας.

Ο πατέρας της, Μάνος Παρασκάκης, με μία μαντινάδα στο προσωπικό του προφίλ στο facebook αναφέρεται στα σημερινά της γενέθλια.

Η σπαρακτική μαντινάδα είναι: Σήμερα στα γενέθλια/ τι δώρο να σου κάνω…/ Πού’ναι το σπίτι σου μικρό/ μ´ένα Σταυρό απάνω..

mantinada-melina

Ένοχη η αναισθησιολόγος

8 χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της Μελίνας Παρασκάκη και έπειτα από αρκετές καθυστερήσεις και δικαστικές συνεδριάσεις τελικά η οικογένεια της 4χρονης βρήκε την δικαίωση καθώς την περασμένη βδομάδα κρίθηκε ένοχη η αναισθησιολόγος.

Το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Ανατολικής Κρήτης την έκρινε ένοχη και την καταδίκασε σε 18 μήνες φυλάκισης, με τριετή αναστολή.

Μάλιστα, στο άκουσμα της απόφασης η οικογένεια της μικρής Μελίνας ένοιωσε ανακούφιση. Ξέρει ότι το αγγελούδι της δε θα γυρίσει πίσω ωστόσο, όπως ανέφεραν και οι ίδιοι μετά το πέρας της δίκης, γι αυτούς ήταν μία ανακούφιση και δικαίωση.

«Μετά από 8 χρόνια επιτέλους ακούσαμε τα αυτονόητα ότι η κατηγορούμενη «είναι ένοχη» κάτι που εγώ και η σύζυγος μου ξέραμε από την αρχή.

Να ευχαριστήσω το Θεό που μου έδωσε δύναμη όλο αυτό το διάστημα και δεν σταμάτησα ποτέ να πιστεύω ότι το παιδί θα βρει δικαίωση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πατέρας της Μελίνας, Μάνος Παρασκάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση