HomeHL-9ΦΩΤΟ: Έκρηξη σε κουζίνα ξενοδοχείου

ΦΩΤΟ: Έκρηξη σε κουζίνα ξενοδοχείου

Με επιτυχία η άσκηση στο Creta Maris

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα η άσκηση ετοιμότητας στο ξενοδοχείου του Creta Maris.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το σενάριο αναφερόταν σε μεγάλη έκρηξη που σημειώθηκε στην κουζίνα του ξενοδοχείου με σοβαρά τραυματισμένους εργαζόμενους αλλά και τουρίστες.

Η άσκηση
Το πρωί ήχησε ο συναγερμός της άσκησης στο ξενοδοχείο και στα μεγάφωνα δίδονταν οι οδηγίες που έπρεπε να ακολουθήσουν οι εργαζόμενοι αλλά και οι τουρίστες.
«Ένα σήμα κινδύνου έχει αναφερθεί στο ξενοδοχείο. Παρακαλώ εγκαταλείψτε το ξενοδοχείο χρησιμοποιώντας την πλησιέστερη έξοδο κινδύνου. Ακολουθείστε τις οδηγίες που αναγράφονται στο έντυπο κινδύνου στο δωμάτιό σας και τις οδηγίες της ομάδος άμεσης δράσης» ακούγονταν από τα μεγάφωνα στα ελληνικά αλλά και τα αγγλικά.
Την ίδια ώρα, στήθηκαν σκηνές στο περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχείου όπου μεταφέρονταν οι σοβαρά τραυματίες με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές να περιποιούνται τα τραύματά τους.

Υπό την καθοδήγηση του Ευθ. Λέκκα η άσκηση

Κάθε χρόνο το ξενοδοχείο Creta Maris Resort πραγματοποιεί ασκήσεις ετοιμότητας με στόχο την ασφάλεια και την υγεία των επισκεπτών αλλά και των εργαζομένων.
Η Άσκηση πραγματοποιείται υπό την καθοδήγηση και επιμέλεια του καθηγητή Δυναμικής Τεκτονικής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας & Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών του Τμήματος Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος του ΕΚΠΑ, Δρ. Ευθύμιου Λέκκα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση