HomeHL-SportsΓκάμπριελ Σούρερ: «Βάλαμε το γκολ και αντί να είμαστε πιο ήρεμοι, ήμασταν πιο αγχωμένοι»

Γκάμπριελ Σούρερ: «Βάλαμε το γκολ και αντί να είμαστε πιο ήρεμοι, ήμασταν πιο αγχωμένοι»

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γκάμπριελ Σούρερ μετά το 1-1 με τον ΟΦΗ διαπίστωσε άγχος στους παίκτες του, ενώ κρατάει την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου ενόψει συνέχειας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Γκάμπριελ Σούρερ μετά το ισόπαλο 1-1 με τον ΟΦΗ στο Αγρίνιο μίλησε στην Cosmote TV. Αναφέρθηκε στο άγχος που έβγαλε ο Παναιτωλικός μετά το προβάδισμα, τόνισε πως κρατάει την εικόνα του δευτέρου μέρους όπου η ομάδα του ανέβασε απόδοση, ενώ υποστήριξε πως προσωπικά δεν αισθάνεται πίεση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σούρερ στην Cosmote TV:

Για το ισόπαλο αποτέλεσμα: «Είναι στιγμές στο παιχνίδι. Βάλαμε το γκολ και αντί να είμαστε πιο ήρεμοι ήμασταν πιο αγχωμένοι. Ο ΟΦΗ ισοφάρισε και δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε. Θέλω να κρατήσω την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου.

Νομίζω ότι στην αρχή ο αντίπαλος είχε ευκαιρίες. Μετά εμείς είχαμε τις περισσότερες και θεωρώ ότι αξίζαμε τους τρεις βαθμούς».

Για το τι είπε στο ημίχρονο στους παίκτες του: «Δεν τους είπα κάτι ιδιαίτερο. Να κρατήσουμε την ηρεμία, να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, γιατί ο κόσμος ήταν νευριασμένος και έπρεπε να είναι προσηλωμένοι».

Για το αν αισθάνεται πίεση από τη στιγμή που ο Παναιτωλικός δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα: «Νομίζω ότι είχαμε δύο παιχνίδια με ΠΑΣ και ΟΦΗ που έπρεπε να έχουμε κερδίσει. Έχουμε πίεση γιατί θέλουμε νίκες. Ωστόσο δεν αισθάνομαι ιδιαίτερη πίεση».