HomeHL-SportsΟ Όμιλος Καράτζη Διοργανώνει το Δεύτερο Nana ITF World Tennis Tournament στην Κρήτη

Ο Όμιλος Καράτζη Διοργανώνει το Δεύτερο Nana ITF World Tennis Tournament στην Κρήτη

Από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 5 Νοεμβρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μεγάλες προσδοκίες για το 2ο Nana ITF World Tennis Tournament το οποίο θα λάβει χώρα από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 5 Νοεμβρίου 2023, στις εγκαταστάσεις του Nana Tennis & Sports Club του ξενοδοχείου Nana Golden Beach, του Ομίλου Καράτζη, στη Χερσόνησο της Κρήτης.

Η διοργάνωση, η οποία αποτελεί πρωτοβουλία του Nana Golden Beach και του Ομίλου Καράτζη, θα φιλοξενηθεί στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Nana Tennis and Sports Club, οι οποίες περιλαμβάνουν Χωμάτινα Γήπεδα Τένις (Υβριδικά), Σκληρά Γήπεδα (US Open Surface) και Γήπεδα Paddle. Θα διεξαχθούν 3 γυναικεία και 3 ανδρικά τουρνουά, καθώς και ένα U12 Junior Tennis Europe tournament, κατά τη 3η εβδομάδα της διοργάνωσης.

Οι αθλητές αναμένεται -όπως και κατά την περσινή επιτυχημένη διοργάνωση – να έρθουν από όλο τον κόσμο, δημιουργώντας μια μοναδική αθλητική εμπειρία και ανταγωνισμό, με έπαθλα συνολικής αξίας 100.000 ευρώ.

Η συμβολή τoυ κ.Αντώνη Καλαϊτζάκη, Διευθυντή Αγώνων ITF World Tennis Tournament, θα είναι πολύ σημαντική για την επιτυχία του τουρνουά, καθώς αναμένεται να προσφέρει την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους στη διοργάνωση.

archio-lipsis-1

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη, κ. Αντώνης Καράτζης, εξέφρασε την αποφασιστικότητά του για την εξέλιξη του τένις στην περιοχή. Προς αυτή την κατεύθυνση, προγραμματίζεται η δημιουργία ενός νέου Tennis Club, με σκοπό την προσέλκυση ακόμη περισσότερων αθλητών και τη διεξαγωγή ακόμη πιο σημαντικών και ανταγωνιστικών διοργανώσεων.

Αυτή η πρωτοβουλία αναμένεται να καταστήσει την Κρήτη έναν διεθνή προορισμό του τένις και να την εντάξει στον χάρτη των σημαντικών αγωνιστικών τενιστικών διοργανώσεων παγκοσμίου επιπέδου.

nana-tennis_2

Διαφήμιση
Διαφήμιση