HomeHL-Culture37η Διεθνή Έκθεση κοσμήματος: Συμμετοχή απόφοιτων του ΔΙΕΚ Ρεθύμνου

37η Διεθνή Έκθεση κοσμήματος: Συμμετοχή απόφοιτων του ΔΙΕΚ Ρεθύμνου

Μια παγκόσμια αναγνώριση για τους σπουδαστές και τους εκπαιδευτές τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι καταρτιζόμενοι και οι απόφοιτοι της ειδικότητας «Τεχνικός Χειροποίητου Κοσμήματος και Σχεδιασμού Κοσμήματος» του ΔΙΕΚ Ρεθύμνου μαζί με μέλη της διεύθυνσης, θα συμμετάσχουν στην  KOSMIMA 37ή Διεθνής Έκθεση κοσμήματος, ωρολογίων, πολύτιμων λίθων, μηχανημάτων εξοπλισμού,  η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό κέντρο Θεσσαλονίκης  κατά το διάστημα 21 έως 23 Οκτωβρίου 2023.

Η έκθεση αυτή είναι η μοναδική έκθεση κοσμήματος και ωρολογίων στη Βόρεια Ελλάδα, στην οποία θα έχουν την δυνατότητα οι καταρτιζόμενοι μας να εκθέσουν τις δημιουργίες τους και να προβάλλουν τη δουλειά τους.

Επίσης στο πλάισιο της KOSMIMA θα πάρουν μέρος οι καταρτιζόμενοι στην έκθεση του  34ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φιλοτέχνησης Κοσμήματος, ο οποίος φέρνει στο προσκήνιο όλες τις νέες τάσεις και αναδεικνύει το ταλέντο και την έμπνευση καλλιτεχνών και σχεδιαστών ελληνικού κοσμήματος. Τον διαγωνισμό διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Aργυροχρυσοxόων, Κοσμηματοπωλών, Ωρολογοπωλών (ΠΟΒΑΚΩ), σε συνεργασία με τη ΔΕΘ-Helexpo.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση