HomeΕΚΛΟΓΕΣΜ. Καραμαλάκης: Τα ΜΜΜ θα αναβαθμιστούν άμεσα

Μ. Καραμαλάκης: Τα ΜΜΜ θα αναβαθμιστούν άμεσα

Συναντήσεις με τις διοικήσεις του αστικού ΚΤΕΛ, του υπεραστικού ΚΤΕΛ και των τουριστικών λεωφορείων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τις διοικήσεις του αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου, του ΚΤΕΛ Ηρακλείου Λασιθίου, και του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης, συναντήθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, Μιχάλης Καραμαλάκης, συνοδευόμενος από τα μέλη του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας».

Σε πολύ θερμό κλίμα, συζήτησε με τους κυρίους Καλλέργο Βουλγαράκη, Πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ, Μανόλη Χαχλιούτη, Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Ηρακλείου Λασιθίου και Στράτο Μαγκουσάκη, Πρόεδρο του Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και τις προτάσεις τους για την άμεση επίλυσή τους.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, τέθηκαν μεταξύ άλλων θέματα όπως το κυκλοφοριακό πρόβλημα, οι στενοί δρόμοι που δυσχεραίνουν την οδήγηση, η παράνομη στάθμευση αλλά και η έλλειψη χώρων στάθμευσης των βαρέων οχημάτων, τα δωρεάν δημοτικά λεωφορεία αλλά και οι περιοχές που δεν έχουν συχνά ή καθόλου δρομολόγια λεωφορείων προς εξυπηρέτηση των δημοτών αλλά και των επισκεπτών.

Οι πρόεδροι αλλά και τα μέλη των Δ.Σ των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, παράλληλα, ευχήθηκαν στον Υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου Μιχάλη Καραμαλάκη «καλή επιτυχία» στις Δημοτικές εκλογές.

Με το πέρας των συναντήσεων ο Μιχάλης Καραμαλάκης ανέφερε:

«Συναντηθήκαμε με τις διοικήσεις του αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου, του ΚΤΕΛ Ηρακλείου Λασιθίου αλλά και του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης. Άκουσα με μεγάλη προσοχή τα όσα τους απασχολούν χρόνια τώρα και λύσεις δεν έχουν δοθεί. Ανταλλάξαμε απόψεις και συμφωνήσαμε πως εφόσον οι δημότες μας δώσουν την ευκαιρία, με τη συνεργασία τους, θα προχωρήσουμε σε άμεσες βελτιώσεις, προς όφελος των Δημοτών αλλά και των επισκεπτών του Ηρακλείου. Με διαρκή φροντίδα για το Οδικό Δίκτυο, τα Πεζοδρόμια, τους Πεζόδρομους & με Έξυπνη Κυκλοφορία – Στάθμευση βελτιώνουμε τη θετική εικόνα της πόλης σε κατοίκους και επισκέπτες και ενισχύουμε την ποιότητα ζωής σε όλους».

Διαφήμιση
Διαφήμιση