HomeΕΚΛΟΓΕΣΑλέξης Καλοκαιρινός: «Έχουμε σχέδιο ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας στο Δήμο Ηρακλείου»

Αλέξης Καλοκαιρινός: «Έχουμε σχέδιο ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας στο Δήμο Ηρακλείου»

Πανηγυρικό κλίμα στην επίσκεψή του σε καταστήματα των οδών Αβέρωφ και Ζωγράφου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε πανηγυρικό κλίμα, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό αλλά και τις προσδοκίες τους, υποδέχθηκαν οι επιχειρηματίες των οδών Αβέρωφ και Ζωγράφου – καθώς και οι περαστικοί – τον υποψήφιο δήμαρχο και επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» Αλέξη Καλοκαιρινό και τους υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού.

Ο Αλέξης Καλοκαιρινός συνομίλησε με όλους τους εμπόρους που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και τους διένειμε το πρωτοποριακό ερωτηματολόγιο που δημιούργησε ο ίδιος, μια καινοτόμα πρακτική που εφάρμοσε και σε άλλους εμπορικούς δρόμους, με στόχο να καταγραφεί η άποψή τους για τα θέματα που τους απασχολούν.

Στις συζητήσεις που είχε μαζί τους, κυριάρχησαν τα προβλήματα της καθημερινότητας, καθώς και το ζήτημα του OPEN MALL, ενός θεσμού που θα αλλάξει αισθητικά την εικόνα των δρόμων και αποσκοπεί στην ενίσχυση της εμπορικότητάς τους. Οι περισσότεροι καταστηματάρχες επεσήμαναν ότι αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα και τα οφέλη του έργου, καθώς θα γίνουν υπογειοποιήσεις καλωδίων, πεζοδρομήσεις, θα τοποθετηθούν «έξυπνα» παγκάκια, info point κ.α.. Ωστόσο εξέφρασαν προβληματισμό, μεταξύ άλλων, για την έγκαιρη υλοποίηση των απαιτούμενων έργων.

kalokairinos_averof_zografou_5

Ο Αλέξης Καλοκαιρινός άκουσε προσεκτικά τους προβληματισμούς, δεσμεύτηκε ότι εφόσον του εμπιστευτούν οι πολίτες τη διοίκηση του δήμου, στόχος του είναι κάθε έργο να ολοκληρώνεται εντός χρονοδιαγραμμάτων και με τη χαμηλότερη δυνατή όχληση, ενώ συζήτησε και για το σχέδιο ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας στο Δήμο Ηρακλείου που έχει καταθέσει το «Δικαίωμα στην Πόλη». «Έχουμε σχέδιο ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας στο Δήμο Ηρακλείου» τόνισε ο Αλέξης Καλοκαιρινός, επισημαίνοντας: «Και είμαστε αποφασισμένοι να υποστηρίξουμε το τοπικό επιχειρείν, δημιουργώντας το κατάλληλο περιβάλλον για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός».

Διαφήμιση
Διαφήμιση