HomeHL-SportsΟΦΗ: Με τις γνωστές απουσίες στο Αγρίνιο

ΟΦΗ: Με τις γνωστές απουσίες στο Αγρίνιο

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό με τον Βάλντας Νταμπράουσκας να μην υπολογίζει, ως γνωστόν, σε Χριστογέωργο, Ντίκο και Ριέρα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Νίκος Χριστογέωργος αλλά κι οι Ρέρα – Ντίκο δεν θα είναι στα πλάνα του Νταμπράουσκας για το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

 Η ενημέρωση της ΠΑΕ:
«Ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και τελειώματα φάσεων περιελάμβανε η σημερινή (26/9) προπόνηση της ομάδας μας που έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αυριανό (27/9, 16:00) αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Οι Νίκος Χριστογεώργος, Nouha Dicko και Adrian Riera συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα και έμειναν εκτός αποστολής, όπως επίσης ο τραυματίας, Γιάννης Θεοδοσουλάκης και οι Τίτος Κουτεντάκης και Ηλίας Σημαντηράκης.

ofi

Στην 20μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Σωτηρίου, Μπάουμαν, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Καρώ, Γιαννούλης, Thorarinsson, Λαμπρόπουλος, Αμπαντά, Γκαγιέγος, Νέιρα, Tοράλ, Μεγιάδο, Αποστολάκης, Γκλέιζερ, Μπάκιτς, Φελίπε, Μοσκέρα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση