HomeΕΚΛΟΓΕΣΜαρία Καναβάκη: «Είμαστε έτοιμοι για debate, αλλά με όλους. Το ζητήσαμε πρώτοι και μόνον εμείς!»

Μαρία Καναβάκη: «Είμαστε έτοιμοι για debate, αλλά με όλους. Το ζητήσαμε πρώτοι και μόνον εμείς!»

Ξανά στο προσκήνιο το θέμα του debate, στο Δήμο Ηρακλείου, με όλους τους υποψήφιους Δημάρχους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη δημόσια συζήτηση επαναφέρει το θέμα ενός ανοιχτού, δημόσιου και διακαναλικού τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού διαλόγου, ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, η υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου, Μαρία Καναβάκη.

Ξεκαθαρίζει ότι χρόνος υπάρχει, «αρκεί να το θέλουν όλοι. Άλλωστε, οι δημότες πρέπει να γνωρίζουν το πρόγραμμά μας. Ωστόσο, θα πρέπει να καταθέσουν όλοι οι υποψήφιοι τις προτάσεις τους»…

Η κ. Καναβάκη, σε δήλωσή της, καθιστά σαφές ότι «Ήμουν η μόνη και πρώτη που ζήτησα ανοικτό δημόσιο διακαναλικό διάλογο. Δε φοβόμαστε, δεν κρυβόμαστε. Το θέμα όμως είναι άλλο… Οι άλλοι υποψήφιοι θα το τολμήσουν; Και αν είναι σύμφωνοι, όπως λένε, θα προσέλθουν τελικά; Γιατί η παράταξη ‘Ηράκλειο Για Σένα’ ήταν και παραμένει έτοιμη με επιχειρήματα»!

Άλλωστε η κ. Καναβάκη στην εκδήλωση των εγκαινίων του εκλογικού της κέντρου, την περασμένη Παρασκευή, δήλωσε: » Ο δικός μας συνδυασμός είναι ο πρώτος και ο μόνος που ζήτησε δημόσιο ανοιχτό διάλογο όλων των υποψηφίων Δημάρχων! Γιατί ούτε φοβόμαστε, ούτε ντρεπόμαστε, ούτε κρυβόμαστε!»

Εξάλλου, και μόνον με βάση τους κανόνες του πολιτικού πολιτισμού, όταν υπάρχει μια δημόσια πρόταση, πρέπει να υπάρχει και απάντηση… Ειδικά στη μοναδική γυναίκα υποψήφια…

Διαφήμιση
Διαφήμιση