HomeΕΚΛΟΓΕΣ«Ηράκλειο Για Σένα»: Περιοδεία της Μαρίας Καναβάκη σε Βασιλειές και Άγιο Σύλλα

«Ηράκλειο Για Σένα»: Περιοδεία της Μαρίας Καναβάκη σε Βασιλειές και Άγιο Σύλλα

Νέες επισκέψεις, νέες περιοδείες, νέες επαφές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λίγες ημέρες απέμειναν πριν τη μεγάλη εκλογική αναμέτρηση και η Μαρία Καναβάκη «οργώνει» τις γειτονιές του Ηρακλείου, τις συνοικίες, τα προάστια και τις Τοπικές Κοινότητες, εκεί όπου ο κόσμος έχει τις δικές του αγωνίες και αντιμετωπίζει μία δύσκολη καθημερινότητα μακριά από τον αστικό ιστό της πόλης.

Η υποψήφια Δήμαρχος, όμως – όπως άλλωστε κάνει τόσο χρόνια – στέκεται και τώρα στο πλευρό και των κατοίκων εκτός των «Τειχών», στα προάστια του Ηρακλείου, ακούγοντας με προσοχή τα προβλήματα που εκείνοι καλούνται να διαχειριστούν.

kanavaki-agios-syllas4 kanavaki-agios-syllas1

Στο πλαίσιο αυτό εντάχθηκε η επίσκεψη στις Βασιλειές και τον Άγιο Σύλλα, μαζί με αρκετούς υποψηφίους της δημοτικής παράταξης «Ηράκλειο Για Σένα».

Οι Ηρακλειώτες σταματούσαν στο δρόμο την υποψήφια Δήμαρχο και της ευχήθηκαν να είναι η πρώτη γυναίκα δήμαρχος στο Ηράκλειο ενώ αρκετοί της περιέγραψαν όσα επιθυμούν να αλλάξουν το επόμενο διάστημα.

Από την πλευρά της, η Μαρία Καναβάκη δεσμεύτηκε για ένα οργανωμένο σχέδιο δράσης εφόσον οι Ηρακλειώτες την εμπιστευτούν στην κάλπη, στις 8 Οκτωβρίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση