HomeΣΠΟΡSuperleague, η βαθμολογία: Ο Ολυμπιακός στο +3 από τον ΠΑΟΚ και το +4 από τον Παναθηναϊκό!

Superleague, η βαθμολογία: Ο Ολυμπιακός στο +3 από τον ΠΑΟΚ και το +4 από τον Παναθηναϊκό!

O Oλυμπιακός χωρίς προβλήματα πήρε το τρίποντο που τον διατηρεί μόνο πρώτο και στρέφει το ενδιαφέρον του το βράδυ της Δευτέρας στο ντέρμπι της Λεωφόρου!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εύκολο απόγευμα για τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, που με το 4-0 επί της Κηφισιάς πήρε ένα ακόμη τρίποντο και συνεχίζει να πορεύεται μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα.

Με δύο γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών (στο 21΄με πέναλτι ο Ελ Καμπί και στο 25΄ο Ποντένσε) οι «ερυθρόλευκοι» ουσιαστικά… κλείδωσαν τη νίκη πριν καν συμπληρωθεί μισή ώρα παιχνιδιού.

Με το… μαξιλαράκι ασφαλείας από το σκορ και με δεδομένη την κούραση από την αναμέτρηση της περασμένης Πέμπτης με την Φράιμπουργκ, ο Ολυμπιακός κατέβασε… ταχύτητα στην επανάληψη.

Όμως ακόμη κι έτσι βρήκε ακόμη δυο γκολ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιόβετιτς και την κεφαλιά του Ιμπόρα στις καθυστερήσεις για το εντυπωσιακό 4-0.

Βραδιά με την υπογραφή του Γιάννη Κωνσταντέλια στους «Ζωσιμάδες».

Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από τα Γιάννενα επικρατώντας με 3-1 του γηπεδούχου ΠΑΣ με τον «Ντέλια» να κάνει σπουδαίο ματς, το οποίο… επιβραβεύτηκε με τα δύο γκολ που πέτυχε.

Βέβαια το ωραιότερο γκολ της βραδιάς ήταν το τρίτο για τον Δικέφαλο του Βορρά το οποίο πέτυχε ο Ζίφκοβιτς και εν συνέχεια… άναψε τα αίματα.

Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» αν και ισοφάρισε προσωρινά με τον Παμλίδη δεν πήρε κάτι από το ματς, με την ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου να είναι πλέον στην 2η θέση και στο -3 από τον Ολυμπιακό.

Απόγευμα χωρίς προβλήματα και για τον Αρη που πέτυχε την 2η νίκη στη σεζόν με το εύκολο 3-0 κόντρα στον Παναιτωλικό.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν στην αναμέτρηση ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λορέν Μορόν.

Ο Ισπανός έκανε… πάρτι με την άμυνα των Αγρινιωτών και πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ του Άρη που ξεκλείδωσαν τον δρόμο προς το τρίποντο.

Λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα καθώς διαμόρφωσε το τελικό 3-0 και πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Αρη

 Mε ένα εντυπωσιακό μπάσιμο στο ματς και δύο γκολ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο (7′, 22′) ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε μια σπουδαία νίκη στο Πανθεσσαλικό με το 2-1 επί του Βόλου.

Οι Αρκάδες ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και πήραν το σκορ που τους έδινε ασφάλεια.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, μείωσαν το σκορ με το γκολ – πέναλτι του Τρουιγιέ, αλλά δεν κατάφεραν κάτι περισσότερο.

 Φυσικά η 5η αγωνιστική που άνοιξε το Σάββατο με την νίκη του Πανσερραϊκού επί της Λαμίας (2-0) και την ισοπαλία (1-1) ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Ατρόμητο, κλείνει το βράδυ της Δευτέρας με το μεγάλο ματς της Λεωφόρου όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ!

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (5Η)

ΟΦΗ – Ατρόμητος 1-1

Πάνσερραϊκός – Λαμία 2-0

Ολυμπιακός – Κηφισιά 4-0

Αρης – Παναιτωλικός 3-0

Βόλος – Αστέρας Τρίπολης 1-2

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 1-3

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (9μμ)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

1. Ολυμπιακός 13
2. ΠΑΟΚ 10
3. Παναθηναϊκός 9
4. ΟΦΗ 8
5. Αστέρας Τρίπολης 7
6. Αρης 7
7.Πανσερραϊκός 6
8.ΑΕΚ 5
9.Λαμία 5
10.ΠΑΣ Γιάννινα 5
11. Κηφισιά 4
12. Ατρόμητος 2
13. Βόλος 2
14. Παναιτωλικός 2
*Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχουν δύο ματς λιγότερα.
*Ατρόμητος και Παναιτωλικός έχουν αγώνα λιγότερο.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (6Η)

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου
Παναιτωλικός – ΟΦΗ (4μμ)
Κηφισιά – Λαμία (6μμ)
Ολυμπιακός – Άρης (8.30μμ)
ΠΑΟΚ – Βόλος (8.30μμ)

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου
Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα (5.30μμ)
Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός (8.30μμ)
ΑΕΚ – Ατρόμητος (9μμ)

Διαφήμιση
Διαφήμιση