HomeΕΚΛΟΓΕΣΜ. Καραμαλάκης: Στοχευμένες παρεμβάσεις για βελτίωση της ποιότητας ζωής

Μ. Καραμαλάκης: Στοχευμένες παρεμβάσεις για βελτίωση της ποιότητας ζωής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δυναμικά συνεχίζει τις περιοδείες του ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, Μιχάλης Καραμαλάκης μαζί με τα μέλη της παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας».

Το πρωί του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου, περπάτησαν επί των οδών Ιδομενέως και 25ης Αυγούστου. Χαιρέτησαν επιχειρηματίες, εργαζόμενους, κατοίκους αλλά και διερχόμενους και απηύθυναν κάλεσμα σε όλους να στηρίξουν τον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας», που έχει σκοπό να δώσει άλλη πνοή και προοπτική στο Ηράκλειο.

Στην οδό Ιδομενέως τόσο ο Μιχάλης Καραμαλάκης όσο και οι υποψήφιοι του συνδυασμού διαπίστωσαν προβλήματα που έχουν να κάνουν μεταξύ άλλων με την καθαριότητα, το κυκλοφοριακό, την ηχορύπανση, τα παλιά κτίρια αλλά και τους κινδύνους που κρύβουν τα πεζοδρόμια στην περιοχή. Την ίδια στιγμή, περπατώντας στην 25ης Αυγούστου, ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης που ενώνει το Ενετικό Λιμάνι με την πλατεία των Λιονταριών, ο Μιχάλης Καραμαλάκης άκουσε πολλά παράπονα Δημοτών για τους φθαρμένους κυβόλιθους του πλακόστρωτου, οι οποίοι ελλοχεύουν κίνδυνο σοβαρού τραυματισμού. Ακόμη οι καταστηματάρχες της περιοχής, ζήτησαν από τον Υποψήφιο Δήμαρχο να ασχοληθεί σοβαρά με τον έλεγχο των παλιών κτιρίων για τα οποία τίθεται θέμα στατικής επάρκειας.

Μετά την περιοδεία ο Μιχάλης Καραμαλάκης δήλωσε:

«Σε συνέχεια της καθημερινής επαφής και επικοινωνίας με τους πολίτες, περπατήσαμε τις Οδούς Ιδομενέως και 25ης Αυγούστου στο κέντρο του Ηρακλείου. Στην Ιδομενέως, διαπιστώσαμε πως έχει χαθεί η παλιά της αίγλη και η ομορφιά της. Μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα για την αναβάθμιση της περιοχής. Αρκεί οι δημότες να μας εμπιστευθούν. Ακόμη, έγινα δέκτης πολλών παραπόνων για την κακή κατάσταση του πλακόστρωτου πεζόδρομου της 25ης Αυγούστου, ένα κεντρικότατο σημείο που ενώνει το παραλιακό μέτωπο με το κέντρο της πόλης. Πρόκειται για μια ιστορική οδό που εκτός από τους Δημότες περπατούν και χιλιάδες ξένοι επισκέπτες.  Όπως μου μετέφεραν όσοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή παρά το γεγονός ότι τα κακώς κείμενα έχουν αναφερθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες, οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης δεν έχουν γίνει».

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση