HomeΕΚΛΟΓΕΣΜ. Καραμαλάκης: Είναι καιρός να οδηγηθούμε στον «Πολιτισμό των Ανθρωπίνων Σχέσεων»

Μ. Καραμαλάκης: Είναι καιρός να οδηγηθούμε στον «Πολιτισμό των Ανθρωπίνων Σχέσεων»

Επισκέφθηκε το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου και τη ΔΕΠΑΝΑΛ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου και τη ΔΕΠΑΝΑΛ, επισκέφθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, Μιχάλης Καραμαλάκης. Ο επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας», και οι υποψήφιοι του συνδυασμού, βρέθηκαν αρχικά στα γραφεία της Πολυμετοχικής Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας του Δήμου Ηρακλείου. Αφού συναντήθηκαν με την Πρόεδρο, βρέθηκαν στα γραφεία της εταιρείας και συνομίλησαν με εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και τις λύσεις που μπορούν να εξευρεθούν για την επίλυσή τους.

Εν συνεχεία, ο Μιχάλης Καραμαλάκης και οι συνεργάτες του, ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους του Πολιτιστικού Συνεδριακού κέντρου Ηρακλείου. Κατά την επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, οι εργαζόμενοι ευχήθηκαν στον υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου «καλή επιτυχία» στις Δημοτικές εκλογές.

Με το πέρας της επίσκεψης ο Μιχάλης Καραμαλάκης δήλωσε:

«Βρεθήκαμε σήμερα στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου και τη ΔΕΠΑΝΑΛ και συνομιλήσαμε με τους εργαζόμενους. Το δικό μας όραμά αφορά στην προβολή και αξιοποίηση της καλλιτεχνικής δημιουργίας και του καλλιτεχνικού δυναμικού του Δήμου Ηρακλείου. Σε συνεργασία με φορείς, συλλογικότητες, αλλά και δημότες είμαστε σίγουροι ότι θα το καταφέρουμε. Είναι καιρός να προχωρήσουμε σε αναβάθμιση των καθιερωμένων πολιτιστικών εκδηλώσεων, να εισάγουμε νέους θεσμούς, να εντάξουμε τους νέους μας και την Τρίτη ηλικία ενεργά στις εκδηλώσεις και να οδηγηθούμε στον «Πολιτισμό των Ανθρώπινων Σχέσεων», με δράσεις στο κέντρο και στις γειτονιές, που θα φέρουν τους δημότες πιο κοντά και θα ενεργοποιήσουν τα συναισθήματά τους θετικά σε ένα πλαίσιο ομαδοσυνεργατικότητας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση